In het ziekenhuis

25 0 0
                                    

Langzaam word ik wakker ik kijk om me heen ik zie: bedden,bedden en nog eens bedden. Waar ben ik? Dit is niet de dansschool. En dan komt er iemand in een lange witte jas naar me toe. O fijn Lisa je bent wakker. Ik ben zuster Van Der Belt maar zeg maar gewoon Veerle. Uuuuh hallo veerle zeg ik zacht. Veerle lacht. Kun je vertellen wat er precies is gebeurd? Nou ik weet niet meer precies wat er is gebeurd ondertussen krijg ik barstende hoofdpijn. Het geeft niet weet je nog wel iets? Uuh iemand duwde mij en toen viel ik en ik had pijn en toen toen was ik weg. Wie duwde je vroeg Veerle. Dat was Elize! Weet je het zeker? Ja ik weet het super zeker!
En hoe ken je haar?
We zitten samen op de zelfde dansgroep en daar is het ook gebeurd. Oke ik weet genoeg zegt Veerle
Toen jij nog weg was toen hebben we even een foto gemaakt van je voeten benen en rug je rug is licht gekneust en je kniebanden zijn gescheurd en je voet gebroken je hebt dus een flinke val gehad.
Ik kan het me nog niet bezeffen ik ben alleen wel boos op elize. Veerle zegt: je moet nog wel in bed blijven liggen je ligt nog sowieso hier een week je ouders zijn nu je spullen aan het halen, er zit een jongen op je te wachten in de wachtkamer mag hij binnen komen of voel je je nog te zwak? Ik heb alleen overal pijn en hoofdpijn maar hij mag wel komen hoor.
Rik stapt binnen, hey Lisa gaat het en Rik geeft me een kus en gaat op de rant van me bed zitten. Wat heb je nu precies? Me rug is licht gekneust me kniebanden gescheurt en me voet is gebroken antwoord ik
Ow meid hoelang moet je hier nog zijn vraagt Rik
Uuh veerle zei sowieso 1 week. Wie is veerle? Vraagt Rik. Veerle is de zuster die me verzorgt. A zegt Rik
En mag je wel mee dansen met de grote show? Vraagt Rik. Nee ik weet niet de grote show is over 3 maanden dus ik ga er hard voor werken en ik pak dansjes toch wel snel op als ik het zie dus dat is niet erg. Fijn zegt Rik en we kletsen nog uren door

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 26, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

het leven van een danseresWhere stories live. Discover now