Kap. 6

712 20 1
                                    

Jeg stod ud som den sidste, og en masse blinkende lys mødte straks mine øjne. Jeg blev nød til at blinke lidt, inden jeg kunne se lidt rigtigt. Niall tog min hånd og jeg slap den ikke. Prøv at tænk hvis jeg havde. Uhh, det kunne have været sjovt for mig, men jeg vil ikke ødelægge dette øjeblik, som åbenbart er vigtigt for dem. 

Der kom en masse spørgsmål fra paparazzierne, stort set alle af dem var Er du Niall Horan's nye kæreste? Det kan jeg også forstå, hvis jeg også så en kendt superstjerne holde i hånd med en totalt random 16-årig pige, som mig. 

Jeg undrede mig over, om de faktisk ved hvor gammel jeg er. Det gør de nok, da Niall jo også har sagt til drengene at jeg er 16. Det er dog stadig underligt at stå her. At lade som om man er kærester, med en fra verdens største boyband. 

Jeg har altid drømt om at blive kendt eller få en kendis kæreste, men ikke på denne måde. Ikke at være kidnappet, og være tvunget til at lade som om jeg er lykkelig. Jeg prøvede at skubbe de negative tanker væk, og smile til kameraet. 

Vi kom endelig indenfor, efter drengene havde svaret på en masse spørgsmål. Der kom nogle få omkring mig og Niall og jeg nikkede og smilede for det meste, imens jeg stadig havde Niall's hånd i min. 

Han havde egentlig ret store hænder, i forhold til mig. Store hænder? Det minder mig om noget min veninde og jeg en gang snakkede om. Oh gud, store hænder er lig med stor... Nej jeg skal slet ikke tænke på sådan noget, jeg er stadig kun 16. Men en gang skal jo være den første, men det skal også være med den rigtige. 

Er Niall den rigtige? Han er min kidnapper, så det tror jeg ikke. Medmindre han for en af hans folk til at hjernevaske mig og får mig til at gøre alt hvad Niall siger. Nej mine tanker har taget en uventet drejning. 

Det her var faktisk mere kedeligt end jeg havde forventet. Folk fik bare nogle priser - som jeg egentlig var lige ud sagt, ligeglad med. Det eneste der var godt, var da nogle skulle synge. Jeg elsker musik, så det er noget jeg altid har nydt. Altså at være til koncerter og lignende. 

Jeg gjorde det altid med mine forældre og det var altid noget af det bedste. At have nogle man elsker med, så man ikke føler sig alene. Jeg har faktisk også været til et par koncerter med min veninde og vi havde planlagt at vi skulle gøre det igen snart, men det bliver ret svært nu. 

Niall vil stensikkert ikke lade mig se nogle af dem jeg plejede at være sammen med. De vil jo sikkert sige det nogle andre, og ikke mindst mine forældre, og så vil de finde mig.. Det var faktisk en genial ide! Det må jeg have afprøvet. Jeg hørte ligepludselig en stemme råbe 

''ONE DIRECTION'' op og drengene rejste sig. 

''Vi skal lige op'' hviskede Niall i mit øre og jeg nikkede. 

''Vi kommer igen om lidt'' hviskede han så endnu en gang, og hans tonefald havde ændret sig. Det gav mig gåsehud, og jeg ved ikke om det var godt. Jeg tog det som hans ånde ramte mig, og det var det der gav mig gåsehud. Drengene vandt vidst årets gruppe, det var noget i den stil.

Det tog rimelig lang tid, hvor det bare gik med at uddele priser, dog også noget musik i ny og næ. Men nu var det endelig tid. Det som jeg havde glædet mig til hele aftenen. Efterfesten. Jeg skulle ihvertfald have noget alkohol indebords. 

Vi kom ud i bilen, der også kørte os herhen, og de andre sad og snakkede på livet løs. Alt fra hvad de havde vundet og hvor glade de var, til noget om alle de andre kendisser. Vi ankom endelig til et kæmpe lokale, der var dekoreret fint op. Der var en del forskellige barer, og jeg var hurtigt oppe ved den tætteste. 

''Hun skal nok være sjov at være sammen med i aften'' hørte jeg Louis sige, inden jeg var helt væk. Der var allerede kommet andre, men jeg formodede stadig at komme hurtigt op til baren. Da jeg havde bestilt en drink, kom der to brunetter smilende hen til mig. Jeg smilede tilbage til dem, og de nåede endelig helt hen til mig. 

Give me love // N.H.〔PAUSE〕Where stories live. Discover now