9. bölüm(Sia'lı rüya)

40 1 0
                                    

 “Tanya’nın kredi kartını versene.”

Tanya’nın arka koltuğa attığı sırt çantasını yerle bir edip küçük kartı Fredrick’e uzattım.Fredrick tedirgin bir yüzle kartı aldı,arabadan çıktı.

“Bu iş hiç hoşuma gitmedi.” Dellis’le aynı fikirdeydim.Akşam olmuştu.Oxford’a gelmiştik,Tanya gece kalacak bir yer bulacağını  söylemiş ve gitmişti.Pencereden baktığımda Tanya’nın smokinli üç minik adamla konuştuğunu görmüştüm.Daha sonra Tanya Fredrick’i çağırmıştı,Fredrick Tanya’nın isteği üzerine gelmiş ve Tanya’nın kredi kartını vermemi istemişti.

Fredrick kartı alıp bir kez daha arabadan çıkarken,yer element büyüsü ile büyütülmüş rahat Kia’da sessizce bekledik.Biraz sonra Tanya ve Fredrick döndü.

“Neler oluyor?” diye sordu Sindy,Tanya gelip rahat bir tavırla sürücü koltuğuna oturduğunda.

“Roxser bize yardım edecek.”diye mırıldandı Tanya,elinde küçük bir harita vardı,ona bakıyordu.

“Roxser da kim?”

“Gök elementi Özel’i olan bir arkadaşım,” dedi Tanya,elindeki haritayı torpido gözüne bıraktı.Direksiyona vurmaya başladı. “ona durumu anlattım.O da seve seve yardım edeceğini söyledi.”

“Neye yardım edecek?” Bu sefer soru soran bendim.

“Gece oldu,” dedi Tanya,2 kere 2’nin 4 ettiğini söyleyen biri edasıyla. “herhalde geceyi bir yerde geçirmeliyiz.Karanlıkta kaybolmayı istemiyorsanız tabi.Arkadaşım Roxser’la aramızda bir bağ var,onu çağırdım,o da para karşılığı bize kalacak bir yer ayarlayacak.”

“Vay be,” dedim,alaycı bir ses tonu ile. “çok iyi bir arkadaşmış.”

Tanya kaşlarını çattı,öfkeli bir şekilde “Eğer istiyorsan dışarıda kalabilirsin Marmaris!” dedi.

“Ah,tabi ki hayır,” dedim,ellerimi iki yana açarak. “geceyi geçirecek bir yer bulduğumuza çok sevindim.”

“Pekala,” dedi Tanya,arabayı çalıştırdı. “arkadaşım Roxser bize buradaki otellerden birinin adresini verdi,adamları parayı ödemişler.Bu gece orada kalacağız.

Tanya bizi meşe kapılı mavi bir otele getirmişti.İlk önce Tanya arabadan indi,otelin önündeki cılız sarı ışık saçan lambadan başka ışık yoktu.Tanya etrafa baktı.Sonra etrafın güvenli olduğuna güvence veren bir şekilde elini gelmemiz için bize salladı.

Ashley Dellis’i uyandırmak için ona bir omuz attı.“Geldik.”

Dellis sıçrayarak uyandı. “Ne?!Ne oldu?!Arabayı ateşe mi verdim?!”

“Hayır,seni salak,otele geldik!” diye bağırdı Sindy,o sırada Windiana’nın çantaları indirmesine yardım ediyordu.Dellis onaylarcasına mırıldanıp başını sallayarak arabadan indi.Otele girdik.

Tanya telaşlı telaşlı resepsiyon masasında oturup dergi okuyan sarışın kıza yaklaştı. “Afedersiniz,bize 4 oda lazım.”

Resepsiyondaki kız oflayarak dergisini bıraktı ve birkaç saniye ters ters bize baktı.Bir şey söylemeye hazırlanıyordu ki, vazgeçti,tekrar oflayarak 4 anahtar aldı ve Tanya’ya verdi.

Tanya resepsiyoncu kızın yaptıklarından hoşlanmamış ki, belli belirsiz “teşekkürler” diye mırıldanarak parayı ona uzattı ve anahtarlarla bize döndü.

“Olivia ve Windiana,Ackley ve Fredrick,Dellis ve ben,Sindy ve Alida.Anahtarları alın,” dedi Tanya,elindeki iki anahtarı önce Olivia,Fredrick’e,sonraysa bana ve Dellis’e uzattı.Hepimiz anahtarları aldık. “herkes odasına.Odaların numaraları anahtarlarda var.Gece boyunca sırayla nöbet tutun,eğer yanlış bir şey olursa parola Kristal avize.”

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 17, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Şimşek Kız'ın güncesi-Prenses'in dönüşüWhere stories live. Discover now