Beni Affet

10.7K 504 41
                                    

İlk önce merabalar benim tatlı okuyucularım. Yorum ve vote veren herkese çok teşekkür ederim. Artık bölümleri her cuma yayınlıyıcağım. Çünkü bu sene bir sınava girmem gerek ve bu yüzden annemle biraz atıştık. Yarın da bölüm yayınlıyabilirsem yayınlıyıcağım. Yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum

Kendime geldiğimde anahtarlarımı alıp arabama atladım. Yolu gözyaşlarımdan zar zor görüyorum. Lütfen yetişiyim lütfen gitmemiş olsun.

Göyaşlarımı elimin tersiyle sildim. Meriç'i kaybetmek istemiyorum onu çok seviyorum. Ve kendimi affettirmek için elimden gelen her şeyi de yapacağım. Havaalanına geldiğimde hızla arabayı park edip indim.

Bekleme salonunda cirit atıyorum şuan da. Kafamı kaldırdığımda Meriç'in ismini gördüm ve görmemle koşmaya başladım.

Hızla uçağın  içine bindim. Onu durdurmam lazımdı ama ben uçağa biner binmez kapılar kapandı. Ah harika bedavadan uçuyorum(!) Neredesin Meriç? Ne hallere düşürdün beni. Hostes gelip beni hızla herhangi bir yere oturttu. Bu kadın manyak mıdır nedir. Kendisi konuşuyor birtek başka kimseyi konuşturmuyor. Meriç'i de bulamadım zaten.

Ne berbat birgün bu böyle. Pilot kalkıcağımıza heber verdi ve bir süre sonra havalandık. Valla bildiğin bedavadan uçuyorum.

****

Pilot iniş haberimizi verdiğinde derin bir nefes aldım. Ama hala Meriç'i bulamadım. Eğer birde yanlış uçağa bindiysem burada mahsur kaldım.

Uçak indiğinde merdivenlere doğru ilerledim. Tekrar arkama baktığımda Meriç'in geldiğini gördüm. Durdum ve onu bekledim. Beni gördüğünde durdu "Se- senin ne işin var burada." diyebildi sadece. Gülümsedim ve "Senin için geldim." dedim.

"Arkadaşım yürüyecek misin yoksa daha bekliyelim mi?" dedi bir adam. Adam türkmüş. Hiçte türke benzemiyordu ama neyse. Meriç'in kolundan tutup uçaktan indirdim."Beni affedecek misin?" diye sordum. Ama çocuk yüzüme bile bakmıyor. Şöyle bir düşününce de haklı gibi ama.

Yüzüme dahi bakmadan "Hayır." dedi. "Sen seçimini yaptın."

"Evet seçimim yaptım seni seçtim. Senin için buralara kadar geldim. Beni affet." dedim. Gözlerim dolmuştu affetmeyecek miydi?

Hiçbir şey demeden bir taksi durdurup bindi. Hayır pes etmeyeceğim. Beni affedesiye kadar peşini bırakmıyıcam işte. Bende bir taksi durdurdum ve almanca "Öndeki taksiyi takip et." dedim. Televizyondaki filmlere döndük iyice.

Meriç taksiden indi. Yanımdaki parayı adama verdim ama adam bana cinsi cins baktı. Onu umursamadan taksiden indim. Otele girdi ve peşinden bende girdim.

"Daha ne kadar peşimden geleceksin?" diye sordu. "Beni affedene kadar." Evet pes etmiyecektim.

"İyi." dedi ve yürümeye devam etti tabi bende peşinden. Tüm kızların gözü Meriç'te. Eğer ben buradan katil olup gitmessem iyidir. Kızlara ölümcül bakışlarımdan atarken Meriç kıkırdadı. Kafamı ona çevirdiğimde hala gülüyordu. Ne güzel gülüyorsun sen öyle.

Meriç odasının kapısının önüne gelince durdu kapıyı açıp içeriye girdi. Tam kapıyı kapatıcakken ayağımı koydum. "Beni içeriye almıyacak mısın?" diye sordum. Kurda kuşa yem olurum ben burada ama. "Hayır." 

"A- ama." cümlemi bitiremeden kapıyı suratıma kapadı. Pes etmek yok beni affedesiye kadar bir yere gitmiyorum işte. Yere oturdum ve bacaklarımı karnıma doğru çektim.

Meriç'in Ağzından

Arya peşimden buralara kadar gelmişti. İtiraf etmek gerekirse de bu yaptığı şey çok hoşuma gitmişti. Ama öyle kolay kolay affetmeyeceğim onu. Onu seviyorum evet doğru duydunuz onu çok seviyorum. Yarım saattir dışarıda bekliyor. Onu tabiki de affedeceğim ama cezasını çeksin bakalım. Benim yanımda olması gerekirken Kaan piçinin yanındaydı biraz ders çıkarsın.

Daha fazla dayanamayıp kapıyı açtım. Yerde oturmuş bekliyordu. Başını bana çevirip dudaklarını büzdü. Bu kız eğer başka birinin yanında dudaklarını büzerse dayanamayıp öperler. Bir dakida bir dakika onu benden başka kimse öpemez. Şeytan diyor git yapış dudaklarına. Sakin ol Meriç sakin ol oğlum onun da sırası gelicek.

Kafamla içeriye girmesini işaret ettim. Hızla ayağa kalkıp ellerini çırptı ve boynuma atladı. Ellerimi beline dolayıp onu etrafımda döndürdüm. "Şimdi sen beni affettin dimi?" diye sordu. "Evet affettim." dedim ve tekrar onu havaya kaldırdım. 

Gözlerim dudaklarına kaydı. Nasıl dudak bunlar böyle. Daha fazla dayanamadım ve şeytana uyup dudaklarımızı buluşturdum. İlk başta şaşırsa da sonradan o da karşılık verdi. Dudaklarımızı ayırdığımda başını öne eydi yanakları kıpkırmızı olmuştu. "Benden utanma." dedim.

"Tabi senin için söylemesi kolay." dedi ve omzuma vurdu. Kafasını başka yöne çevirdi ve etrafı incelemeye başladı. 

"Arya." Kafasını bana çevirdiğinde "Seni seviyorum." dedim ama dememle bayılması bir oldu. Onu hızla tutup yatağa yatırdım. Ne oldu şimdi bu kıza böyle?

*********

Arya'nın Ağzından

Gözlerimi açtığımda Meriç başımda dikiliyordu. Ne yani rüya mıydı? Bu düşünceyle yüzümü buruşturdum. İçimdem Meriç'i yumruklama isteğim dolup taşıyordu ama bu isteğimi bastırdım. 

"Ne oldu?" diye sorduğunda "Çok güzel bir rüya gördüm." diye karşılık verdim. "Ne gördün?"

Derin bir nefes aldım ve konuşmaya başladım. "Sen bana beni sevdiğini söyledin." dediğimde gülmeye başladı. Yastığı alıp kafasına geçirdim ne diye söylüyorsun ki aptal. "Komik olan ne?"

Hala gülüyor "Meriç!" dedim sinirlenerek. "Çünkü o haha gerçekti." dediğinde ağzım açık kaldı. Ne yani beni seviyor muydu? Sakın bayılma Arya sakın. Yüzüne doğru eğilip "Bir daha söylesene?" dedim. Gözlerimin içine bakarak "Seni seviyorum" dedi. Üstüne atlayıp ellerimi boynuna doladım ve kahkaha atmaya başladım.

Bir yıl öncesin de bunu bana söyleseler götümle gülerdim herhalde. Meriç'ten ayrılıp ayağa kalktım ve dans etmeye başladım. Fazla mutluluk bana iyi gelmiyor sanırım. 

Meriç kahkaha atmaya başladı. Ben öyle dans ederken bileğimden aniden tuttu ve üstüne düştüm. 

"Bu çocuk bu kadar yakışıklı olmak zorunda mı?" diye düşündüm. "Evet." diye cevap verince afalladım. Sesli mi düşünmüştüm? Alnıma vurma isteğimi basıtarak "Sesli mi düşündüm?" diye sordum. 

Başıyla onaylayınca gene kızardım. Yanaklarım yanıyordu. Bir kere de kızarmasan ölür müsün sanki?

Yüzlerimiz birbirine çok yakındı ve nefesi yüzüme çarpıyordu. Bu heyacanımı gittikçe arttırıyordu. Kalbim ağzımda atıyor sanki. Dudaklarını dudaklarıma yaklaştırdı. Biraz öyle bekledi ve "Uyuyalım mı?" diye sordu.

Seni yumruklarım Meriç bende öpücek diye bekliyorum. Gerçi sende haklısın tabi Meriç odundan ne beklenir ki...

Yorum ve votelerinizi bekliyorum... Öpüldünüz :* :*

EvrimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin