10. Regăsire

475 37 20
                                    

Capitolul 10... vai ce mult mi-a luat sa-l public! Sper sa ma ierte cei care l-au asteptat si cei care il vor citi pentru ca e mult prea scurt. Inca o data imi mai cer scuze pentru eventualele greseli- nu am mai corectat. Daca aveti obiectii as vrea sa mi le spuneti. :)

In poza Lorette.

________________________________________________________

Disperat si fara control se napusti asupra corpului neinsufletit al fetei, scuturand-o cu toata forta. Ceda, cazand la pamant dandu-i lacrimile. Probabil imposibil, insa fata se ridica pufnind.

- Imi plac barbatii sensibili… şi ii zambi plina de egoism.

- Cum… Dumnezeule, cred ca imi pierd mintile! Tu esti moarta…

- Arat eu a femeie moarta? spuse ea pe un ton deloc cuminte si privi in jos la corpul ei dezgolit si patat de sange.

La vederea trupului de nimfa al femeii, pupilele i se dilatara si fara macar sa-si dea seama se afla deasupra ei cu privirea atintita adanc in ochii-i verzi.

- Cum te numesti? sopti el.

- Pentru tine m-as putea numi oricum, dar ma cheama… Lorette, zise apoi zambi strengaresc. Continua pe aceeasi voce prefacuta, atingandu-l în zona intima: Observ ca ai mici probleme cu integrarea „nou-nascutule”. Rase scurt atunci cand el se incrunta, dar isi relua ideea. Te voi ajuta eu, in schimbul unor mici favoruri.

- Si ce propui?

- Pai… in primul rand am nevoie de un loc unde sa stau. Isi muta privirea prin jur pret de cateva clipe, apoi se concentra iarasi pe chipul fara expresie al satenului. Sa inteleg ca asta inseamna da? Nu ca ai avea de ales… zambi din nou si se ridica din pat facand o pirueta.

- Nu! Categric nu! Nici macar nu te cunosc…

Se intoarse de la brau in sus, afisand o privire ucigasa apoi navali asupra corpului infierbantat a lui Keith, imprejmuindu-l cu piciorusele ei.

- Mai spune o data, il ameninta, dezvelindu-si coltii. Arata intr-adevar infometata, asa ca baiatul nu risca sa fie ranit de o asemenea bestie, ci isi drese glasul si afirma.

- Te voi lasa sa stai aici, dar trebuie sa stabilim niste reguli neinsemnate…

- Ascult, rosti ea uitandu-se pe sub mustati.

- Nu ai voie sa aduci alti barbati in casa- ma ai pe mine daca ai nevoie de ceva. Cred ca stii la ce ma refer, zambi rautacios si continua: Ma vei ajuta la intretinere si gatit. Nu imi place sa le fac singur. Si cea mai importanta dintre ele, mi te vei oferi cand am nevoie sau chef.

- No problemo, iubire. Nu-mi vei cere chirie, ceva?

- Nu, turturica. Dar hai mai bine sa ne cunoastem, zise el zambind pervers. Bruneta se rostogoli in pat, oprindu-se cand ajunse pe o perna. La fel facu si barbatul, privind-o in ochi. Apropo, eu sunt Keith, imi pare bine de cunostiinta.

Si vorbira ei, glumira chiar sau povestira momente penibile din viata lor.

- Buna dimineata, spuse el plin de entuziasm in timp ce se arunca in patul ei, privind ingerul adormit cum intampina razele fierbinti ale soarelui.

Ochisorii verzui luminati puternic ii inveseleau si mai mult dimineata, iar parul ciufulit il innebunea pur si simplu. Isi arunca cearsaful de pe ea si sari in bratele lui, soptindu-i „buna dimineata”. Se departa, trantindu-si capul pe perna, strangandu-si genunchii la piept. Brunetul observa cum chiloteii ei transparenti ajung pe podea, apoi o vazu pe ea indreptandu-se spre el cu un zambet malefic pe chip. Se napusti asupra lui punandu-i stapanire pe buzele reci, incalzindu-le cu valul de caldura din interiorul ei. Brusc, el nu se mai putea controla si o impinse pe podea, ajugand intr-o secunda deasupra ei, sfasiind cu dintii bustiera din panza care nu ii acoperea mare lucru. Cu miscari mult prea rapide pentru ochiul uman isi scoase si el boxerii, lasandu-i sa zboare lin prin incapere. Delia nu baga de seama ceea ce tocmai se intampla, ea isi tinea pleoapele inchise, dorind sa simta placerea umblandu-i stinghera prin tot corpul. La atingerea ei pe locul sau sacru simti cum adrenalina il inunda si ii departa picioarele extrem de mult pozitionandu-se intre ele. Violent, ea isi infipse unghiile in parul sau, trangandu-i capul pe spate, sarutandu-i apoi gatul cu ardoare. O auzi scancind strivita de corpul lui si isi deschise ochii, oprindu-se inainte de a o stapani in intregime. Se ridica cu mare regret, insa in adancul sufletului stia ca a facut ceea ce trebuia. Va astepta. Isi lua boxerii pe el, apoi cearsaful si o infasura pe roscata cu mare grija, privind in jos.

Moarte în paradis- FangtasiaWhere stories live. Discover now