Naruto

1.1K 57 8
                                    


Tanımayanınız varsa bence hemen başlasın bu seriye. Naruto için şöyle bir giriş olur sanırım;

Naruto, içinde 9 kuyruklu barındıran,  köylüler ve diğer çocuklar tarafından dışlanmaya maruz bırakılmış bir çocuk olmuştur. 

Naruto, sarı saçları,  yüzünün 2 tarafında da bulunan kedimsi tüyler ve turuncu-mavi kıyafeti ile dikkat çeker.  Takım arkadaşları Sasuke ve Sakura ile görevlere giden Naruto, Kakashii adında bir de öğretmene sahiptir ve bildiği çoğu şeyi ondan öğrenmiştir.

Sakura'yı seven Naruto,  önünde engel olarak gördüğü Sasuke'yi defalarca alt etmeye çabalamıştır. Çünkü Sakura'da Sasuke'yi sevmektedir. Olaylar bir yandan aşk ile devam ederken, bir yandan macera ve aksiyonla harmanlanmıştır.

Naruto'nun favori yemeği ramendir ve onun sayesinde çoğu Otaku Ramen'i tatmak istemiştir.  (Denemenizi öneririm.) Naruto'da en sevilen karakterlerden biri de bizi güldüren 'Ramenci Amca'dır. Bu ismi kim verdiyse iyi uydurma yapmış. 

Anime'nin bir de Naruto Shippuuden adında 2. Bir adıda vardır.  Zaten bunu Naruto fanı olanlar anında anlayacaklardır.

Önemli bir not geçmek gerekirse Naruto için çocuksu anime olduğunu söyleyenler var. Benim yorumum ise bence anime serisi sağlam ve belli bir kurgu üzerinde ilerlemiyor.  Olaylar sürekli gelişmeden durmuyor ve anında ne olacağını tahmin etmek az çok mümkün.  Masashi Kishimoto'ya buradan Teşekkürler.

ANİME KARAKTER TANITIMIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin