V kostele

298 9 0
                                    

Když v tom se za mnou někdo objevil, chytl mě za boky a vtiskl mi polibek do vlasů. Překvapeně jsem se na něj otočila, byl to Tomáš. Trochu jsem v doufala v Adama, sakra proč na něj myslim, jsem přece zadaná.

Chvíli jsme tam jen tak stáli, pak se rozhlédl a zašeptal:

"Takový krásný kostel, svaté místo, a v něm mi dva, hříšníci."

Otočil si mě k sobě a začali jsme se líbat. Po chvilce si Tomáš sundal bundu, položil ji na zem a já si na ni lehla. Vyhrnul mi sukni, stáhl prádlo a začal mě milovat. Bylo to tak romantické, všude kolem nás svíčky. Ale zároveň vzrušující, protože jsme byli v kostele, chápete v KOSTELE.

Když přidal na tempu, zrychlil semi tep a mě z úst utekl povzdech. I tento tichounký zvuk se rozlehl celým kostelem. Dostala jsem trochu strach, aby nás někdo nevyrušil, protože pro věřící lidi by to bylo dost velké trauma a šok by z toho mohli mít i ostatní. S obavami jsem prohlédla na dveře.

"Neboj se, zamkl jsem je." řekl Tomáš.

Přirážel stále rychleji a mě unikl další ozvěna se rozezněla prostorem. Tom přitiskl své rty k těm mým a udusil další povzdechy.

Oba jsme si užívali tenhle krásný hřích.

Když jsme se přesunuli do hospůdky, Tomovi rodiče seděli u stolu a popíjeli se známými. Podle všeho si ani nevšimli, že jsme byli pryč tak dlouho. Posadili jsme si s Tomem k baru a on nám objednal nějaký místní vyhlášený drink. Držela jsem svou skleničku a rozhlédla se po velké místnosti. Bar byl v rohu, takže jsem odsud viděla úplně všechno. V bližší polovině haly byly rozestavěné stoly a u nich stáří lidé. Na opačném konci byl taneční parket, kde se bavila mládež. Doléhala odtamtud rychlá hudba a občas nás osvítila barevná světla reflektorů.

"Nepůjdeme si zatančit?"navrhla jsem.

Tomáš nadšeně souhlasil. Chytil mě za ruku a vedl na parket. Oba jsme se nechali unášet hudbou. Bylo to jako žít pro jeden okamžik. Vnímala jsem jen tlukot svého srdce, rytmus decibelů, tanec a Toma. Vůbec jsme nevnímali čas ani únavu. Míjela jedna písnička za druhou, až zazněl první ploužák. Padli jsme si s Tomem kolem krku a užívali si společný tanec. Pomalu jsem ho hladila po zádech a cítila jsem, jak jeho ruce sjíždí z mého pasu stále níž. Naposledy jsme spolu tančili na lyžáku a od té doby uplynul už téměř rok. Živě jsem si vybavila náš první polibek, jak jsme se ztratili na běžkách a jak jsme spolu byli u nás na chatě.

První pomalá písnička skončila a hned začala druhá. Ani jeden jsme tuhle zrovna nemuseli, tak jsme se šli občerstvit k baru. Najednou se vedle mě objevil Adam, nasadil svůj zářivý úsměv a s otázkou, jestli si s ním zatančím, se na mě otočil. Byla jsem z toho v rozpacích. S otazníky v očích jsem pohlédla na Tomáše, ale ten nehnul ani brvou a nechal rozhodnutí na mě. Přišlo mi divné tancovat s někým jiným, když u toho byl můj kluk, ale zrovna tak jsem Adama nechtěla jen tak odmítnout. Nejistě jsem se zvedla z barové židličky a podala mu ruku. Když mě vedl na parket, ohlédla jsem se ještě na Tomáše, který se za námi díval, ale z jeho výrazu se nedalo poznat jestli mu to vadí nebo ne.

Adam mě chytil za boky a začali jsme tancovat. Snažila jsem si držet určitý odstup, aby bylo jasné, že spolu jen tančíme. Nic víc. On si mě však k sobě stále víc a víc přitahoval a za chvilku už jsme byli přitisknutí tělo na tělo. Musim přiznat, že mi to úplně proti srsti nebylo. Adam měl dokonale modré oči, ve kterých bych se dokázala utápět celý večer. Jeho svalnaté tělo se na mě nekontrolovatelně lepilo, byl tak kurevsky sexy. Naklonil se ke mně.

"Kdyby tady Tomáš nebyl, snad bych se neudržel a vzal bych si tě snad už tady." šeptal mi a pak zuby stiskl mé ucho.

Aniž bych to očekávala, tak se mi z úst vydral nádržený povzdech. Věděla jsem, že kdyby si na mě něco skusil, okamžitě bych mu podlehla. Jen se samolibě zasmál a rozkrokem se mi otřel o ten můj. Naštěstí písnička skončila a já od něj spěšně odešla. Nebála jsem se jeho ale sebe. Jakmile jsem dorazila k Tomášovi, tak se na mě otočil a vyštěkl:

"Co to mělo být?"

"Co jako myslíš?" zeptala jsem se pohotově. Viděl snad to jak mě Adam sváděl a to kousnutí do ucha. Ne, určitě ne, byli jsme schovaní mezi ostatními páry.

Tom kývl hlavou k Adamovi, který seděl u stolu se svými rodiči, a probodl ho pohledem. Rozhodla jsem, že narážel pouze na tanec.

"A co jsem mu měla říct? Ne, nezlob se, můj kluk mi to nedovolí?" zeptala jsem se nevrle.

"To zrovna ne."

Uff, takže myslel pouze to, že jsem s ním šla tančit. Prostě jenom žárlil, že o mě mají zájem i jiní hezcí kluci. Položil si hlavu na mé rameno a zašeptal:

"Promiň, že jsem na tebe křičel. Ale chci, abys byla jen moje." řekl a políbil mě na krk.

Já však nemohla z hlavy dostat Adama.

Tak je tu další díl, doufám, že vás čtení baví a těšíte se na každé pokračování :)

Bude něco s Adamem?

A co Tom, vynahradí vše Gábině, aby nemusela koukat po někom jiném?

Tešte se ;)

Čusík :*

Miluješ mě?!Where stories live. Discover now