Hoofdstuk 5

26 2 0
                                    

Pov Liz

Het is Donderdag..

Vanmiddag ga ik op een date met Luc. Ik ben aan het denken wat ik me aan doe. Mijn haren doe ik krullen en mijn make-up rustig te houden, zo ben ik op mijn mooiste. nu alleen de kleren, schoenen,tas.

keuze 1: spijkerjurkje met een grote zwarte hoed of een strikje in mijn haren. schoenen zwarte vansjes.

keuze 2: donkere spijkerbroek met een doorschijnende blouse met een top en met enkel laarsjes.

even kijken naar het weer, Hmm.. wordt 20 graden vandaag. dan is mijn keuze snel gemaakt, mijn jurkje met hoed en vansjes.

Shit.... is al 8 uur geweest had al in de metro kunnen zitten, Oke.. Nu maar James vragen of hij mij kan brengen. Zoals vele niet weten woon ik in een landhuis aan de kustlijn in Frankrijk.

Hehe.. Net op tijd voor de eerste les ik zie Luc al zitten en hij glimlacht al naar mij. Er was nog maar een plekje vrij in het lokaal achter aan. Er lag een briefje met mijn naam er op: Aan Liz

Briefje Luc.

Lieve Liz

Voor we op date gaan wil ik je nog wat vertellen en vragen,

Kom in de kleine pauze naar jouw kluisje.

X Luc

TRINNNGGG!!

Toen ging de bel voor les 2 hebben nu Engels voor mij is het makkelijk, vanwege dat ik in USA gewoont heb. Bleh.. krijgen een SO :( Oke, zijn alleen maar woordjes, zo 10 minuutjes was ik al klaar, meneer Sanders keek me al aan van dat kon toch niet. Ik vroeg aan hem of hij wou nakijken wat ik fout had. Ondertussen dat meneer nakeek ben ik terug gaan zitten, Hij riep me en zei dat ik een 10 gehaald had!! Hij vroeg of ik Luc bijles wou geven. Ik zei tegen meneer dat ik het Luc zal vragen.

Na les 3...

Het is pauze, ik liep naar mijn kluisje en daar stond Luc met zijn prachtige glimlach,

Luc: Heey Liz,

Liz: hey Luc

Luc: wat ik je wou vragen en vertellen is, dat ik je al een tijdje leuk vind en veliefd op je ben, daarom vroeg ik ook of je met mij uit wou gaan.

Liz: Ik ben ook verliefd op jou Luc!!

Luc: Liz, wil je mijn vriendin worden?

Liz: Ja heeeel graag!!!

hihi nu heb ik een vriendje, ik ben benieuwd naar vanmiddag met Luc. We lopen hand in hand de kantine in. Zijn vrienden kwamen op ons afgelopen. En Luc heb je een chickie? Luc reageerde van: ' Ja maat, heb der net gevraagd'. Een andere vriend van Luc kwam met een bos roze rozen aangelopen en gaf die aan mij. Hoe kon Luc weten dat ik van roze rozen hield?

De middag..

Na dat school afgelopen was, had ik James gebeld of hij mij kwam halen. Eenmaal thuis liep ik naar boven naar mijn kamer. Daar was Amy al, ze had al alles klaar gezet. Ze beveel me om me uit te kleden en een badjas aan te doen. Anders werden mijn kleren vies van de make-up. Ze begon aan mijn haren toen aan mijn make-up. We hadden nog 45 minuten tot Luc kwam. Amy had een idee om mij boven te laten als Luc aan de deur kwam en binnen kwam. Dat ik van de trap af kwam gelopen.

30 minuten later..

POV Luc

Het was bijna kwart voor zeven, nu vertrekken 5 voor 7 was ik bij Liz thuis. Ik besluit dat ik aanbeld. Werdt open gemaakt door een butler, dit wist ik helemaal niet. De butler lied mij binnen komen in de grote hal en een mooie trap van graniet. Nog geen 2 minuten later kwam Liz van de trap gelopen. Wat zag ze er super mooi uit. Dat is mijn Liz, mijn vriendin , mijn meisje. Ookal zijn we nog jong ik zou met haar trouwen als we een jaar al samen zouden zijn.

POV Liz

Wat zag Luc er mooi uit in zijn smoking. Je zag zijn gespierde armen en buik door zijn witte blouse komen. Zijn haren zaten lekker wild. Ik kwam steeds dichter bij hem. Zijn ogen glinsteren en zijn prachtige glimlach kwam te voorschijn. Ik vroeg Luc waar we heen gingen dat was een verassing, mocht ik natuurlijk niet weten.

Luc had zijn rijbewijs al, want we zaten al een hogere school dan de middelbare. Waar je ouder moest zijn dan 18 jaar.

We stappen de auto in. We reden langs het water af, we kwamen bij een heel mooi restaurant aan het strand. Hij pakte mijn hand vast, we liepen rustig naar binnen. De man wat achter de balie stond vroeg de achternaam. Luc zei: Efron. We liepen naar onze plaats. We kregen de menukaart en keken wat we wouden. We hadden allebei hetzelfde besteld, championen chreme soep en als hoofdgerecht een salade van zalm,garnalen met annanas en een sausje. Het dessert wou ik net kiezen tot Luc zei dat het dessert al geregeld was.

POV Luc

We zaten te wachten op ons voorgerecht, ik hield Liz hand vast. Ze werdt verlegen. We praten over onze hobby's en andere dingen. Zoals een ontmoeting met beide ouders van ons. Liz vertelde dat haar ouders elke dag lang aan het werk waren. Dat ze opgevoed werdt door een lieve vrouw, die Lana heette. Zij verzorgde Liz al vanaf dat ze baby was. Door Lana wist Liz wat echte liefde inhield. Want Lana was een oudere vrouw tussen de 50 á 60 jaar met veel levenservaring. Liz is een prachtige meid, waar ik mijn leven mee wil delen. Als we een tijdje samen zijn wil ik der een ring kopen voor onze liefde.

Liz: Luc , je bent zo lief om mij mee te nemen naar hier. Ik had dit eigelijk niet verwacht, dat ik nu jou vriendin ben en mag zijn. Nu dat ik je beetje over mij verteld heb wil ik over jou meer weten.

Luc: Lieve Liz, waarom ik je vroeg vanmiddag, ik was heel erg nerveus voor dit moment. Ik wist niet hoe het zou aflopen met ons. Vanaf moment een vind ik je een knappe meisje met mooie ogen en kledingstyle. En ook jou karakter. Je bent gewoon eeb schatje. Ik woon ook nog thuis, mijn ouders zijn baas van een groot bedrijf. Wij hebben ook thuis mensen die voor ons werken. We hebben ook zo'n groot huis als jou. Ik heb geen broers of zussen. Alleen maar personeel waar ik elke dag mee doe lachen en veel plezier mee maak. Ik ben de eerste 12 jaar door mijn moeder opgevoed. Ze gaf mij de liefde die ik nodig had, om zo'n te mogen zijn als nu. Een jonge man die een meisje zoals jou in zijn leven mag hebben en lief mag hebben. Nadag ik 12 was is mijn moeder mede-baas geworden werdt ik door het personeel opgevoed.

2 uur later...

POV Luc

Zullen we richting huis gaan Liz? Ja is goed. Nadat ik Liz thuis had afgezet ben ik naar huis gereden. Heb ik Liz nog even gebeld voor slaap lekker te zeggen. Ik ging me nog even douchen dan lekker naar bed, want maandag moesten we weer naar school.

POV Liz

Het was een leuke date met Luc samen. Ik heb hem weer leren kennen. Ik wist niet dat Luc ook in zo'n huis als ik woonde met zijn ouders. Nu even snel douchen, spullen klaar zetten voor morgen. Morgen hadden we weer school. Dan zag ik Luc weer kon ik weer bij hem zijn.

----------------------------------------------------------------------------------
Zo dit was een lang hoofdstuk. Ik hoop dat jullie lezers er van genieten. Snel komt er weer een nieuw deel er bij.
Laat mij weten wat jullie ervan vinden.
Like en reageer

Xxx

I Love YouWhere stories live. Discover now