Zaynie

141 12 2
                                    

I'M GOING TO FUCKING STAB EVERYONE.

I'm literally so angry.

First of all: wie heeft Wikipedia het fucking recht gegeven Zayn, op de dag van zijn vertrek, al als een fucking ex-lid neer te zetten. Kom op, give me a fucking break. Give US a fucking break. Ik ben srsly al uren kei boos en verdrietig op like alles en iedereen. En ik weet zeker de rest van het fandom ook. Echt, als je je nu niet kut voelt, I'll stab you fucking 23 times.

Sure, het is Zayn's keuze en hij moet doen waar hij gelukkig van wordt, maar het voelt gewoon even alsof hij ons echt in de steek laat. Alsof hij ons eerst op handen en voeten draagt en nu ons kei hard laat flikkeren.

Dan nog iets, het is fucking aangekondigd met een fucking Facebook bericht.... NA BIJNA FUCKING 5 JAAR VAN SUPPORT EN LIEFDE VOOR DE GUYS KRIJGEN WE EEN FUCKING FACEBOOK BERICHT. ÉÉN BERICHT.

Niemand van de guys heeft nog iets er over gezegd, included Zayn zelf. Neemt hij geen afscheid van ons? Laat hij ons achter met een enorm gat in ons hart? Hopelijk plaatst hij nog iets van een bericht ofzo.

Dan nog iets, YOU GUYS GOT LITERALLY NO CHILL. Ik was op fucking Twitter en mensen zitten echt me op te fucken met van die berichten zoals, oh nu snap ik waarom het laatste album 'Four' heet... NO! I'LL FUCKING STAB YOU 'FOUR' -HUNDRED TIMES. WHATTEFUCK.

Ik ben Maxime,
En ik ben boos.
Want dit fandom heeft geen fucking chill.

In ieder geval, ik hoop dat Zayn goed terecht komt en vooral door blijft gaan met muziek maken. We mogen onze Zayn van One Direction zijn, met zijn hoge noten en goddelijke stem, maar we zijn HEM ZELF nog niet kwijt. GOD IS STILL UNDERNEATH US.

Zaynie, we houden van jou, tot de dood ons scheidt. (En daarna lig ik wss nog met zo'n kartonnen Zayn in m'n kist).

Ciao x.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Mar 25, 2015 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

BRAND NEW » 5sosWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu