~Chapter 2~

51 3 2
                                    

-Sti nu esti chiar asa de urata, spune asta si isi ridica mana spre mine.

Mi-a trecut un fior prin tot corpul cand l-am auzit. Simt cum o lacrima mi se prelinge incet pe obraz. Imi este frica. Cineva sa ma ajute. Simt ca a trecut un an pana sa se fi deschis usa chiar inainte sa ma atinga acel baiat. Doamna asistenta a intrat pe usa si cand i-a vazut a inceput sa strige uitandu-se speriata la mine.

-Ce faceti voi aici?! Mergeti la biroul directorului, acum!

Spune asta doamna asistenta si baietii fug din cabinet. Ma intreb daca o sa se duca la director? Nu prea cred... Doamna imi da un halat de-al ei si mi-l pun repede. Ma uit dinnou spre asistenta. Nu am observat inainte, dar in spatele ei era un baiat, era inalt si parea fortos. Cred ca e mai mare decat mine cu cativa ani. Oare e un elev nou? Arata foarte bine deci pun pariu ca o sa stea cu aia populari. Stai...oare de ce imi pasa...?

-Ayane..., spune doamna speriata incet, ti...ti-au facut ceva? Cand aud asta imi ridic repede privirea spre fata doamnei si dau din cap negativ. Off... esti plina de apa... o sa-ti dau un bilet de voie ca sa pleci acasa... bine?

-...

Am asteptat langa acel baiat nou. Puteam simti parfumul lui. Mirosea foarte bine. Asistenta scoate o foaie si incepe sa scrie biletul. Imi ridic incet capul spre acel baiat nu se uita la mine asa ca imi ridic capul mai mult. Puteam sa ii vad marul lui adam. Se intoarce si ii vad ochii. Ochii lui erau verzi un verde stralucitor, fermecator.

-Uite, spune asistenta in timp ce isi da ochelarii jos.

Iau foaia de pe masa cu o mana si cu cealalta imi apuc ghiozdanul. Ies pe usa repede. Ma opresc in fata usi pentru vateva secunde si pe urma ma duc acasa.

Am ajuns acasa, drumul a fost obositor si ma simt ca un doctor cu halatul asta. Deschid usa si ma descalt la intrare.

-E cineva?strig eu asteptandu-ma sa imi raspunda mama.

Intru in bucatarie si imi pun ghiozdanul pe masa. Pe frigider era un bilet. Era de la mama.

Vezi ca eu, Steve si ingerasul meu drag am

plecat la un restaurant. Ai niste mancare

in frigider.

Mama s-a recasatorit cu un tip nou, Steve, eu nu il intresez si au si un copil. Inainte sa apara ei doi eu si mama eram mai apropiate, dar acum debea asteapta sa scape de mine. Ma simt singura... Stiu ca sunt egoista, dar as face orice ca sa fir totul ca inainte... cand eram doar eu,mama si tata. Imi vreau viata inapoi, dar astea sunt doar niste vise prostesti. Ar trebuii sa renunt la ele cat de repede pot.

Ma duc la mine in camera si iau niste pantaloni si o bluza ca sa ma schimb. Imi pun castile si ma intind in pat. Ma intreb oare daca o sa il mai vad si maine pe baiatul cu ochii verzi de azi. Adorm si ma trezesc debea peste cateva ore.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 03, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My story. [RO]Where stories live. Discover now