YİRMİ

113 7 0
                                    

alexis'in "DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!!!" Bağırışı sayesinde uyandım.Ayağa kalktım ve alexis'e sarıldım ve ona çok teşekkür ettim.Giyindikten sonra alexis ile okula gittim ve parti davetiyelerini dağıtmaya başladım,herkez geleceğini söylediği için okuldan sonra 2 pasta daha almayı düşündüm...

alexis ile derste'iken koridorda bir çığlık duyuldu,herkez koridora çıktığında neden olduğu belli oldu,yerde parçalanmış bir fare vardı.Merdivenlere baktığımda orda katherine'in durduğunu gördüm,hemen alexis'i çağırdım ama katherine çoktan gitmişti.

kantine gidip bir sandwich aldım.Sandwich çok pis kokuyordu,onu açtığımda içinde kanlı bir bağırsak vardı.Hemen sandwich'i masaya attım ve koşarak kantin'den çıktım.Lavaboya girip aniden kusmaya başladım,tuvalet'ten bir konuşma sesi geldi ve birden tuvaletin kapısı açıldı..
Kapıyı açan katherine'idi

Katherine:Zor öyle değil mi??

Ben:senin burda ne işin var??

Katherine:Bilirsin!! Intikam için!!

Ben:ben sana ne yaptım ki?? Ne yaptım hııı??

Katherine:sen bir şey yapmadın ama Scott yaptı.

Ben:bu da ne demek??

Katherine:Biz Scott ile sevgiliydik ama ben vampir olunca beni istemedi!!!
ANLADINMI!!!!

Ben:bunun benimle ilgisi yokk,o yüzden beni ve Scott'ı rahat bırak!!

Katherine:ne olursa olsun intikam'ımı alacağım.

Katherine bir hışımla ortadan kayboldu

alexis'i alıp alışveriş'e çıktım.Kendimize yeni elbiseler alacakdık.Ben lacivert,çiçek desenli bir elbise seçtim.Alexis'de sade, kırmızı bir elbise seçti.Elbiseleri aldıktan sonra pastaları ve içkileri almaya gittik ardından da "starbucks" a gittik ve biraz lafladık...

Ben:Bu arada sana şu vampir olayları tekrar anlatacak'tım

Alexis:tamam

Ben:doğaüstü yaratıklar var gerçekten var.şu vampir'in ismi katherine,scott kurtadam ve katherine beni öldürmek istiyor!!

Alexis:Neee!!! Tamam sana inanıyorum ama bunları lütfen bana kanıtla

Ben:tamam kanıtlayacağım.

Eve gittik ve hazırlanmaya başladık. saat 7 olmuştu,artık 1 saat kalmıştı insanların gelmesine.Ben ve alexis içkileri hemen bardaklara doldurmaya başladık.

Kapı çaldı,bir kaç kişi gelmişti bile ve Bir kaç dakika sonra herkez gelmişti,parti çok eğlenceli duruyordu,tabi sarhoşları ve birbirine laf atanları saymazsak.Birden ışıklar söndü ve içerden "happy birthday" şarkısı söyleniyordu,alexis elinde mumlar'ı yakılmış bir pasta ile Bana doğru geliyordu,herkez "happy birthday" şarkısını söylemeye başlamıştı.Ben mumları üfledim ve herkez alkışlamaya başladı.

Pastayı kestikten sonra herkez hediye'lerini vermeye başladı,ama onları açmadım,herkez gittikten sonra açacaktım.Scott hala gelmemişti,onu bekliyordum,sanki kapıyı açıp gelicekmiş gibi hissediyordum...

Herkez gittikten sonra hediyeleri açmaya başladım.Çoğu güzel hediyelerdi,bazıları'da amaçsız ve sapık'tı ama bir tanesi yazısız ve isimsiz'di.Onu açtığımda içinde çok güzel bir kolye vardı ve üstünde Scott ve beverly yazıyordu arkasında'da sonsuza kadar yazıyordu.

Gözümden bir gözyaşı aktı....

Arkadaşlar umarım bölümü beğenmişsinizdir 926 kişi okumuş ve 29 kişi votelemiş teşekkür ederim ve sizi seviyorum canlarım❤️❤️

Korku oyunları #Wattys 2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin