Oh God!

7.2K 37 3
                                    

2 Ay sonrasını anlatıyor**

"Ah tanrım!Bu-bu siktir!"Diye bağırdım Rihanna benim vajinamı emerken.Sikeyim çok fazla iyi hissettiriyordu.Lanet olası sevişmeyi iyi biliyordu.Ellerine göğsüme getirerek sıkması üzerine inledim.Kafasını vajinamdan kaldırarak bana baktı.

"Göğüslerin..Tanrım çok iriler bayılıyorum!"demesi üzerine bir kez daha inledim.Ellerinin vücudumda dolaşmasını ve iri dudaklarının göğsümde dolaşarak, beni orgazm doruklarına çıkarmasını istiyordum.Nitekim bunu dile getirdim de.

"Göğüslerimle orgazma ulaştır beni! Sikeyim dudaklarını göğsümde istiyorum!"diye bağırdım. Dudaklarını ısırarak bana baktı. Ah enfes..

"İsteğin benim için bir emirdir!"diyerek üzerime uzandı. Dudaklarını göğsümde hissettiğimde,başımı arkaya atarak bir kez daha inledim.

"Oh Tanrım!"

Meme ucumu ısırarak beni bir kez daha çıldırttı.Tanrı aşkına göğüsüm sırılsıklam olmuştu ve bu tahrik ediciydi. Elleriyle dikleşmiş göğüs uçlarımı kendine doğru çekti. Boğuk bir çığlık attım.

"İstiyor musun.. Söyle istiyor musun?"diye bağırdı beni kendine sürterken. Tanrım..

"E-evet! Tantım ahh!"

"Daha yüksek sesle söyle! Beni istediğini söyle!"diye bağırırken göğüs uçlarımı sıkmaya devam ediyordu.

"Tanrım evet!İstiyorum!"diye bağırdım tekrar. Onu şu iki ayda istediğimden daha fazla istiyordum. İstemekten çok ihtiyacım vardı. Dilini tekrar devreye sokup,göğsümü yalamaya ve emmeye devam etti. Oh Tanrım.

Diğer eliyle boşta olan göğsümü sıkıyor, okşuyor ve göğüs ucumu çekiştiriyordu. Bacaklarım kasılıp titremeye başladığında da durmadı ve devam etti. Bana sürtünmeye devam ettim.Tanrım alev alev yanıyordum.

Rihanna beni yakıyordu.

"Oh Tanrım!"diyerek boşaldım. Ama Rihanna'nın tıpkı ilk günkü gibi öpüşünden bugün daha fazla yorulacağımı anladım.

Bölümler çok mu karışık??

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 01, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Lap Dance (+18, GirlxGirl, Rihanna)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin