Capitolul 25 - All types of disasters

77.8K 2.5K 744
                                    

   

                                      C A P I T O L U L  25 -"ALL TYPES OF DISASTERS"


        Râde. Dintre toate lucrurile pe care ar fi putut să le facă în acest moment în loc să răspundă la întrebare, Salvadore alege să râdă, vizibil mulțumit de întorsătura pe care au luat-o lucrurile. Mâinile mi-au amorțit din cauza strânsorilor nemiloase și nici măcar nu pot să reacționez în vreun fel împotriva acestui lucru, pentru că sunt de-a dreptul înghețată în picioare. Ce e chiar și mai rău, probabil exact cum spera și cel care a cauzat toată această confruntare, Calistro pare că își pierde de tot cumpătul în timp ce râsul bărbatului din fața noastră se reduce la chicoteli discrete.

- Nici nu știu de ce mai ești surprins... era evident că nu ți-ar spune, rostește din nou când glasul îi revine la normal. După modul în care o ții în momentul ăsta, nici nu mă miră că am dreptate!

        Să fiu sinceră, după cât de tensionată e situația în acest moment, nu mă aștept ca reptila să fie cumva influențată de remarca aruncată asupra sa pe un ton arogant. Chiar și așa, mă înșel, pentru că icnesc luată pe nepregătite când, aceleași brațe care mă rețin violent, mă și împing brusc în spatele său, direct în îmbrățișarea strânsă și de fier a fratelui meu. Îmi recapăt cu greu echilibrul și mă sprijin de pieptul lui Tomas, ridicându-mi privirea spre scena din față cu o ezitare evidentă. Nu trebuie să fii un geniu ca să știi cât de rău risc să mi-o iau...

        Gestul de a mă camufla iarăși de privirea sa pare să îl intrige pe Salvadore, pentru că o sprânceană i se înalță lent și ochii săi se întorc pentru o fracțiune de secundă înapoi pe ai mei. Înghit în sec și îmi simt degetele strângându-se în pumni, abținându-mă de la a mă întoarce din nou în fața sa doar când umerii îmi sunt cuprinși de palmele calde ale fratelui meu.

- O să spun asta numai o dată, așa că ai face bine să înțelegi de prima oară. Pleacă acum, sau nu o să mă mai gândesc de două ori înainte să mă asigur că părăsești locul ăsta într-un sac pentru cadavre, Calistro rostește cu un mârâit prelung și corpul mi se încordează în fața amenințării evidente.

        Totuși, chiar dacă ar fi aleasă calea pașnică și toți am părăsi încăperea cu pulsul încă activ, eu tot nu aș fi scutită de o catastrofă. Din moment ce nu mai pare interesat de un răspuns din partea lui Salvadore, mai rămâne o singură persoană care să poată oferi unul. Și nu m-am mai simțit niciodată mai ghinionistă decât o fac acum...

- Nu știu ce să spun, Antonio. E clar că nu aș vrea să ratez ce conversație prevăd că va urma, șarpele răspunde cu aceeași alură superioară și sângele îmi fierbe în vene.

        Cu fiecare secundă care trece, situația doar continuă să devină mai sumbră pentru mine! Ar fi imposibil să nu fiu conștientă de asta. Chiar și scoțându-l pe Calistro din ecuație, tot am pe cap cel puțin doi bărbați la fel de afectați de vestea ce mă transformă într-o trădătoare aparentă. Dante nu este cu nimic mai puțin încordat decât vărul său în timp ce nu îndrăznește nici să clipească în fața inamicului de la doar câțiva metri distanță și, Tomas nu reprezintă o excepție, pentru că nu cred că m-a mai ținut vreodată cu atâta brutalitate.

- În plus, rămâne întrebarea de aur, Salvadore își încrucișează brațele la piept cu un rânjet și deja știu că nu îmi va plăcea ce urmează. Ce faci dacă Emily vrea să vină cu mine?

- Bastardo, înjurătura răsună aspră din partea mafiotului a cărui spate îmi blochează vederea și ce se întâmplă în următoarele momente duce totul la un nou nivel de pericol.

Pull The TriggerWhere stories live. Discover now