21. Milá dívka

370 32 8
                                    

Mrštila jsem s sebou do první lavice. Teď jsem měla dějiny boje což byl často opruz. Ani nevím kam jsem si to sedla tentokrát. Na tuhle hodinu jsem měla chodit sama a tak jsem doufala že budu sedět s někým fajn. Podivala jsem se kdo je vedle mě. Byla to nejaká holka. Modrooká, modrovlasá a vypadala celkem sebevedomne. " Um... ahoj! " Pozdravila jsem ji. " Já jsem Carrian. " Ona se jen usmála a pak řekla:" Shinon. Ale někteří mi říkají Shinonka. " Celou hodinu jsme prokecali. Byla to zábava. " Hey po téhle hodině je lukostřelba mas ji taky?!" Zeptala se ke konci. " Yup byla bych tam sama. " Řekla jsem. " Takže tam zase budeme spolu. " popadla mě za ruku "Bude to zábava. " Usmála jsem se a pri zvonění vyběhli ze třídy. " Pujdu se ještě převléknout. " Řekla jsem a zamirila do šatny. Shinonka kývla a šla dál. Po chvíli jsem se k ní pripojila v trochu jiném oblečení. " Miluju lukostřelbu. " Usmála se Shinon a vzala si svůj luk. Mistrovská práce. " Vím že je to možná neslušný ale ty jsi amazonka nebo nejakej takovej druh. " Ona se ken uculila. " Magical Archer. Někteří lidé si nás pletou s amory a amazonkami a tak. A ty si vlkodlak? !" Kývla jsem. " Omlouvám se za nedorozumění. " Shinonka jen mavla rukou a čekali jsme na učitele. " Jsi za ty dva roky jedna z mála co se se mnou bavili. " Usmála se znovu Shinon a začala poslouchat učitele. Vím že ona byla Magical Archer ale ona nikdy neminula cíl.

" Shinonko. To bylo boží! " Vyjekla jsem když jsme šli na oběd. " Děkuji! " mirne se Začervenala. " Nevadilo by ti pojist se mnou a mimi přáteli?!" Navrhla jsem jí. " Děkuji. " Usmála jsem se. U našeho stolu sedeli všechni. Nekterí tam sedět nemuseli. " Takže lidi tohle je Shinon. Shinonko tohle je Felix můj kluk, Sebastian jeho bratr, Navia přítelkyně Sebastiana a moje kámoška, Myo v podstatě můj mladší bratr, Sellyse naše profesorka ale tu asi znáš a Zastin otcův bodyguard který se sem vetřel a nikdo neví proč! " Zastin se jen zakřenil. " To sis mohla odpustit. " " Nemohla. " uculila jsem se. "Hey Shinonko když máme dneska jen do obeda nechceš s nama někam jít? ! " Navrhla Navia. "Jasan budu ráda. " Usmála se .

" Hey Shinonko pojď s náma sem!" Zavolala jsem a bezela k obchodu. " Dobře. " zamumlala Shinonka a nechala se vtáhnout do obchodu s oblečením. Po nějakém vybrání jsme nabehli do kabinky(všechny tři do jedné velké). Když jsem si začala rozepinat košili Shinonka zbledla. " Já vám měla něco říct. A možná trochu dřív ale já... jsem kluk! " Zavolala a utekla. " Cože? !" Vyjekli jsme. Shinonka je chlap? !

Další kapitola je napsána. Teďka tady máte jednu na odlehčení, potom se možná vyresi ta část s tím že Shinonka je chlap a pak tu bude další drak. To vám slibuju. Jinak tuhle kapitolu chci věnovat Shinonce se kterou jsem se seznámila před dvěma dny a málem jsem zinfarktovala když jsem první den zjistila na skypu že je chlap. Takže doufám že jste si to uzili. A závěrečná rada: Na internetu se lidi muzou vydávat za holku a nejsou ji!!! A ještě jedna věc a no na obrazku je Shinon ze Sao. Takhle skutečně Shinonka vypadá

Nyanelle - chan = ^ ^ =

Sedmý drakWhere stories live. Discover now