Capitolul 1

25 2 0
                                    

Acelasi cosmar in fiecare seara . Ma trezesc si incerc sa vad daca este aici , dar nu e . Niciodata nu e .
Totul s-a intamplat acum 3 ani , noi fete tinere de 16 ani cautam distractie si normal ea se afla in jocurile video . Ele ne faceau sangele sa fiarba in vene si oricat am fi incercat aceastea erau cele ce ne uneau cel mai mult . Nu zic ca nu vorbeam sau faceam si altceva inafara de asta , doar ca prin ele noi puteam deveni cu adevarat ce eram , sau cel mult ce ne doream sa fim .
~
Anul 2089 , populatia a crescut . Tehnologia a evoluat , creand astfel un prilej pentru oricine a o folosi , de la batran la cei mai tineri . Mamele pot in sfarsit sa stea linistite avand in vedere ca s-a creat sistemul AI -Artificial Inteligence . Cu el lumea a putut sa evolueze in alta era , una mai prospera decat cealalalta . Fara razboaie pline de sange si tristete . Acum certurile si conflictele se rezolva prin acest intermediu -AI - calculatoarele produc anumite unde sonice ce ne ajuta sa intelegem mai bine ce se intampla , astfel oamenii au inteles unde gresesc si pacea a fost restaurata . Bine-nteles ca mai sunt persoane care nu accepta acest lucru , zic ca AI ne indoctrineaza , dar nu e adevarat .
In primul rand , nu toti au acces la marile computere . Aceste computere contin placa de baze creata de Gernail Company , adica AI . AI-ul este un fel de forma de viata electronica , ea nu are trup sau suflet . Emotile ei nu exista si pentru acest lucru le este atat de utila oamenilor . Deasemenea , nu are trup , totul se afla pe niste calculatoare la sediul central al Gernaiul-ului ,si noi ca sa primim ajutor de la AI , le accesam la centrele speciale GN pe anumite computere .
Asa s-a dat nastere la jocurile AEL -Artificial Experiance Login - aceste jocuri iti permit intrare in lumea adevarata a jocului . Prin intermediul unei casti speciale , tu esti pionul propriului joc . Tu esti pe campul de lupta , tu ti sabia si tu te lupti . Incredibil , nimeni nu a crezut ca asa ceva este posibil dar uite ca au crezut gresit . Aceste jocuri la inceput au fost exclusive , numai pentru casele mari sau pentru cei care isi permiteau sa arunce cateva sute de mii pe ele , dar dupa cativa ani s-au descoperit mai multe resurse pentru crearea acestora devenind acum niste jocuri de zi cu zi . Bine-nteles ca inca sunt scumpe , dar nu sunt atat incat sa nu-ti permiti .
Cu crearea primului joc AEL , cercetatori grupului Gernail au initiat un razboi casei de jocuri Arcade , pe tema celui mai bun joc . Mii de jocuri au fost create , mii de competiti au fost duse pentru crearea jocului perfect , unde varsta nu conta si nici amptitudinile din viata reala . Unde conditia fizica nu iti sta in cale in manuirea unei sabi , arc sau pumnal . Acest fel de joc au incerca sa creeze , un joc in care sa nu ai limite .
In final au reusit sa creeze , doar ca nu a fost ce am cerut sa fie .

Video gameWhere stories live. Discover now