Smuk udsigt

192 8 0
                                    

Vi var kommet helt øverst oppe i eiffeltårnet, og Waow den udsigt. "Hold da op den udsigt der" sagde jeg, og tog et billede. "Ja da det er det hele værd" sagde pattie, og tog selv et par billeder.
~~
Justin's synsvinkel
Jeg sidder i studiet, men ikke det studie jeg plejer, nemlig i Paris, fordi jeg havde lyst. Desuden ved jeg at min mor er her i Paris, men med hvem det ved jeg ikke.
"Biebs du kan smutte" sagde ty, og jeg tog så min cap på samt mine solbriller. Jeg gik ud til min bil, og kørte hjem mod hotellet.
Da jeg kom hjem til hotellet, så satte jeg mig ud på altanen, og tog min mobil med. Jeg loggede mig ind på indtagram, og likede et par billeder.
Altså lige indtil jeg faldt over et af mine mors nye billeder. Hun havde taget et selfie oppe fra eiffeltårnet, men ikke alene, sammen med en brunette.
Men da jeg studerede det nærmere, så opdagede jeg sku at pigen var, madison. Nemlig min gamle bedste veninde. Waow hun er egentlig virkelig smuk. Jeg så at min mor havde skrevet til billedet: i Paris med den smukke @madison20, elsker dig ❤️.
Jeg trykkede på madisons navn, og kom ind på en profil. Jeg så at hun havde taget et billede i et spejl. Jeg gætter på ar det er et spejl der er på det hotel de bor på, da billedet blev lagt ud i morges. Hun havde også skrevet noget til billedet: ferie med @pattie77, love you❤️
~~~
Undskyld at det er langtid siden 😍❤️😘

BestfriendsTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon