Capitolul 6 : Kill everything that makes her happy

1.6K 98 4
                                    

Perspectiva lui Chuck

-Cretin , Chuck , cretin ! Am tipat eu la mine , mergand rapid dintr-o parte intr-alte a camerei . Puteai sa nu o bruschezi asa , bai bou de Londra ce esti . Am urlat , apucand tava cu doua pahare si o sticla de whisky , aruncandu-le pe jos ,tranformandu-se in mii si mii de cioburi pe parchet .

Nervos , mi-am pus mainile pe cap , strangandu-mi parul aproape insuportabil de tare . Am scos un oftat de frustrare , trantindu-ma in mijlocul patului . Incercam cu greu sa ma calmez , lucru care nu imi prea iesea .

Nu puteam concepe un plan destul de bun , pentru a o cuceri . Mintea mea era in apan de idei . Doua ciocanituri in usa mi-au intrerupt sirul gandurilor .

-Intra ! Am marait furios.

O blonda cu ochii verzi , super sexy , a intrat uitandu-se serioasa la mine .

Am ridicat o spranceana , zambind , cand am vazut-o .

-Chuck Bass ? A intrebat ea tare , inchizand usa .

-El in persoana . Am zambit , ridicandu-ma in capul oaselor .

-Stergeti zambetul ala idiot de pe fata ! A spus ea cu un ton jos , aruncandu-si geanta pe canapea . Avem o afacere de terminat .

-Ohh , papusa , sunt sigur ca am o...afacere de terminat cu tine . Am spus eu masurand-o din priviri ; de sus pana jos .

Perspectiva lui Britney

-Justin...Am soptit eu , innecandu-ma .

Pentru un moment puteam vedea furia in ochii lui dar apoi socul din ochii mei , se reflecta in ai lui . Lacrimile se adunasera in ochii mei , amenintand sa imi cada pe obrajii , deja rosii .

Nu vroiam sa ma vada plangand ; niciodata si deloc . Vroiam ca mereu sa aiba o impresie buna despre mine . Nu vroiam sa ma creada vreo tarfulita plangacioasa .

Dar in ciuda acestor lucruri nu puteam nega ca ma durea . Imi lua respiratia , facandu-ma sa ametesc . Am simtit cum o mica lacrima imi curge din coltul ochiului stang , prelingandu-se pe obraz .

-Ohh , nu , Britney ! A soptit el cu parere de rau .

A intins mana pentru a-mi sterge lacrima , dar instinctiv , m-am dat un pas inapoi , ferindu-ma de atingerea lui .

Vroiam sa ma atinga , chiar vroiam . Dar forta impactului cu care respingerea lui m-a lovit cu putin timp in urma , ma darma . Ma facu vulnerabila .

-Justin , nu ! E ok ! O sa plec . Am spus eu incet , intorcandu-am cu saptele lael .

Am mers cu pasi apasati spre usa , incercand sa nu pufnesc intr-un plans isteric si sa ma arunc in bratele lui .

Feel the life of the city (S2)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang