Ziekenhuis -3

133 5 0
                                    

Pov. Kaily
Ik werd wakker met een pijnlijke steek in m'n hoofd. Ik kon m'n ogen bijna niet open krijgen door het felle licht. Mijn ogen eenmaal open kijk ik om me heen om te zien waar ik ben, in het ziekenhuis blijkbaar. Ik probeerde op te staan maar het lukte niet want ik werd terug geduwd door iemand . Het was een jongen met kort bruin haar. Hij had een witte doktersjas aan , naast hem stond Niall. Ik bekeek hem goed en ik zag dat hij een blauw oog had. "Wat is er gebeurd?" Vroeg ik zacht en een vreemde stem antwoorden " Je was bewusteloos geslagen onder een gevecht." Ik ben je dokter Liam Payne ." Ik vroeg aan de dokter : "Mag ik niall even alleen spreken?" Liam knikte begrijpelijk en verliet de kamer. Niall heeft me alles uitgelegd over Shane brooklynn. Ik knikte en vroeg aan Niall of alles goed was hij knikte. " ik dacht dat het een saaie vakantie zou worden" Niall lachte vanwege mijn opmerking en toen zei hij iets wat me verbaasde " Kaily toen ik je uit die auto zag stappen dacht ik wat doet zo'n knap meisje in het dorp waar ik woon?" Ik begon te blozen "niall je bent echt een lieve en zorgzame jongen". Niall stelde me een vraag waar ik gelijk het antwoord op wist ! " Kaily wil je met me uit?" . " Ja natuurlijk Niall!" en ik gaf heb een stevige knuffel en zo zaten we een paar minuten op m'n ziekenhuis bed tot dat Liam binnen kwam. " Oh sorry zal ik later terug komen?" Vroeg Liam? " oh nee hoor kom maar gewoon binnen!" antwoorden ik. Liam vertelde dat m'n ouders Niall en mij kwamen ophalen,dus we konden gaan. Ik zat nog even op m'n mobiel totdat Niall hem van me afpakte. Hij was heftig aan het typen en gaf hem daarna terug. "Wat heb je gedaan?" Vroeg ik verontwaardigd. "Niks" antwoorden hij.
*thuis*
Ik stapte uit de auto en zwaaide nog even naar Niall en ging naar binnen. Ik liep naar boven toe naar mijn kamer om mijn medicijnen in te nemen, dronk een glas water en ging weer op m'n mobiel en ik zag dat ik een berichtje had van een onbekend nummer : hey x niall . Dat heeft hij dus gedaan!! Nadat ik niall in m'n contacten heb gezet ben ik met hem gaan whatsappen.

(Whatsapp)
Niall: hey x niall
Kaily: hey , dat heb je dus op m'n telefoon gedaan XD
Niall: stiekem heh? XD
Kaily: zekers ;)
Niall: wat wil je morgen gaan doen?
Kaily : uiteten?
Niall: Ja! Super! Ik weet een heerlijk restaurant !
Kaily: k ben benieuwd ;)
Niall: :P
Kaily: Sorry niall moet gaan m'n broertje wil flappy bird spelen XD
Niall: oh okey zie je morgen xx
Kaily: 💋
Niall:😊

Ik gaf m'n mobiel aan mijn broertje en ging naar beneden. ( dat xje van niall... Denk je dat hij me leuk vind? Neh denk het niet) k haal het pak icetea uit de koelkast en schenk een glas in. Ik denk dat ik maar eens ga slapen het was een heftige dag.

Does he know? Niall horan fanfic. / DutchWhere stories live. Discover now