14.část-Zakletý duch

323 26 2
                                    

40.kapitola- Pouť?!?

Byl další den a Sydney se právě probouzela.Podívala se na svůj mobil na nočním stolku."Osm ráno..Achjo." povzdechla si a zvedla se z postele. Šla potichu aby Lauru nevzbudila.Vešla do koupelny a vlasy si svázala gumičkou.Vyčistila si zuby,umyla obličej a pak si gumičku zase sundala a učesala vlasy.Pak si šla do obýváku pro něco k jídlu.Ale u stolu už seděla "El".Sydney se lekla a řekla jí:,,Aaa..h..ooj,proč už nespíš?" a nadzdvihla jedno obočí.
Laura se zasmála a odpověděla:,,A měla bych?".
"Noo asi měla" řekla Sydney.
"El":,,Tak proč nespíš TY?".
Sydney:,,Už se mi nechtělo spát".
"El" se zvedla z židle a vyndala si z kapsy nůž.Šla pořád blíž k Sydney s psychopatickým výrazem ve tváři,ale ta naopak co nejvíc couvala do zadu.
V tom vešla do obýváku Laura a rozespale řekla:,,Co se to tu děje?".
"El" rychle schovala nůž za záda a strčila si ho do zadní kapsy u kalhot.Pak obejmula Sydney a tlačila jí na sebe až to Sydney bolelo.
"El" zalhala:,,Niiiic se tu neděje,jen se máme moc rády,že Sydney?".
Sydney se zašklebila a sarkasticky řekla:,,Strašně rády" a zazubila se.
"Nooo tak dobře.." a šla zase zpátky do postele.

Hned co odešla tak "El" natlačila Sydney na zeď a řekla výhružne:,,Proč mi nevěříš?Jestli budeš ty tvý kecy dál nalhávat Lauře,tak si mě nepřej!".
Sydney se povedlo ji vykroutit ze sevření a se slzami v očích zakřičela:,,Co se s tebou stalo?!? Taková si nikdy nebyla!".
,,No to víš,lidé se mění.." odpověděla s klidem "El" a v ruce si pořád hrála s nožem.
Sydney se rozběhla směrem ke dveřím a rychle vyběhla ven.Zabouchla za sebou dveře a utíkala co jí nohy stačily.Běžela stále dál lesem.V tom se zastavila a před sebou uviděla nějakou zdřejmě starou pouť.
Řekla si:,,To sem nevěděla že kousek od našeho srubu je stará opuštěná pouť..".
Sydney otevřela bránu,ale šlo to ztěžka,brána už byla celá zrezivělá..

Šla tedy pomalu vpřed.Sydney se otočila ale to neměla dělat..Vtom jak se otočila se jí brána zavřela před nosem.Sydney se lekla a rychle doběhla k bráně kterou se snažila násilím otevřít a lomcovala s vraty.Pak zjistila že se brána zabouchla ale nedělala si s tím starosti.Radši se otočila a rozhodla se to tu prozkoumat.Na to jak se odtud dostane teď nemyslela..

Šla tedy dál a první co uviděla byla stará střelnice, už dost zašlá.Pak uviděla napůl rozpadlé ruské kolo a horskou dráhu co nevypadala zrovna stabilně..
Pak šla dál a tam uviděla staré dvě houpačky vedle sebe.Viděla je jen z dálky a k tomu byla ještě celkem tma..Ale i přesto se jí na nich něco nezdálo.Když se zadívala pozorněji tak uviděla jakoby obrysy malých dívek co se houpaly na houpačkách vedle sebe.Když přicházela blíž všimla si i třeba toho že obě měly bílé šatičky a dlouhé černé vlasy i přes obličej.Nejdřív Sydney chtěla jít za nimi a zeptat se na spoustu otázek ale pak si to rozmyslela..Začal jí běhat mráz po zádech a řekla si že je to až moc podezřelé.Chtěla odsud odejít a vrátit se do srubu.Ale jen co jí tahle myšlenka napadla tak se otočila a chtěla pomalu odejít jenže jí něco ze zadu chytilo za rameno.Sydney rychle otočila hlavu.To co ji chytlo za rameno byla malá ručička té holčičky co se ještě před chvíly houpala na houpačce a ta druhá holčička stála hned za ní.

Sydney promluvila:,,Eeem..Ahoj.Nechcete mi říct kde to jsem?!?" a křečovitě se usmála.
První holčička řekla jemným ale smutným hláskem:,,Ne,nechtěly." a pořád koukala do země.
Sydney:,,A kdo jste?".
První holčička:,,To není důležité.Naše jména ti ale postačí..Já jsem Charlotte.".
Druhá holčička se taky představila:,,Já jsem Elisabeth".
Sydney:,,Aaha..".
Charlotte:,,A jak se jmenuješ ty?".
Sydney:,,Ee Sydney..Proč?!".
"My ti to taky řekly..Ne?" odvětila Elisabeth..
"No tak jo.." řekla Sydney.
"A teď tady s námi zůstaneš už na pořád,,řekly holčičky najednou a zčernaly jim oči.

Pokračování příště...

Ahoj :D po dlouhé době je tu další část..Promiňte že nebyla asi měsíc žádná aktualizace :(...Ale je tady a po menší pauze budu zase vydávat pravidelně :)!
Teď jsem byla na škole v lřírodě bez wifi atd.. :D.Pak jsem zapomněla psát..

Koncem měsíce sem přidám i novou knihu :).A do konce téhle zbývá pár dílů.. :)

Tak zatím ahoj :).

P.s.730 slov :).

Zakletý duchKde žijí příběhy. Začni objevovat