4# Embarrass yourself

276 20 3
                                    

(lol slika!!)

Da li znate onaj osjećaj kada ugledate nekog ful zgodnog dečka, a onda se osramotite pred njim. Želite propasti u zemlju i vratiti vrijeme za ispravak. Ako ste se našli u neku od tih situacija ovo su par savjeta kako se to ne bi ponovilo.

1.Buljenje

Iako dečko ima savršenu frizuru i tijelo pokušaj se suzdržati od konstantnog gledanja u njega. Pokušaj više izgledati kao da ga ni ne primjećuješ na što će se on morati potruditi zadobiti tvoju pažnju.

2. Slikanje

Sigurno ga želiš slikati i diviti se njemu kasnije, zar ne? Prekriži tu zamisao i više se potrudi da te zamijeti pokraj toliko cura i onda ćeš možda i snimiti selfie s njim.

3. Blam

Slučajno ti je opao sladoled na majicu ili si se pokušala praviti važna pred njim? Koliko god situacija bila loša pokušaj se nasmiješiti i ne shvaćati to ozbiljno. Ako si pala pravi se da ne možeš ustati i da ti pod hitno treba netko pomoći. Tko zna, možda će ti priskočiti u pomoć.

4. Razgovor

Dobro je poznato da nam je neugodno razgovarati sa suprotnim spolom. Postanemo nervozni i bilo što da kažemo ispadne glupo. Ako si rekla nesvjesno koju glupost simpatiji ne moraš se toliko brinuti. Pokušaj slijedeći put poraditi na svojoj komunikaciji i ne brinući se previše. Jednostavno kada god se razgovaraš s njim pokušaj zamisliti najbolju prijateljicu na njegovom mjestu i odmah će ti biti lakše.

5. Odjeća, šminka i roditelji

Odjenula si odjeću prvu koja ti se je našla pod ruku i nisi se našminkala, a srela si ga u gradu. Još k tome si sa roditeljima. To i nije neka sramota. Istina je da te svi čudno gledaju kada odeš nekamo sa roditeljima, ali zašto bi se imala toga sramiti. I on odlazi na izlete sa obitelji i zna biti nepočešljan.

***

Ovo je sve što se trenutno mogu sjetiti. Nadam se da sam vam pomogla u nečemu. Ako imate kakve ideje slobodno napišete. Vote/Komentar?
~Smile more~

Things we shouldn't do in summerOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz