Page 7

301 18 2
                                    

Am tot hoinărit neavand ce sa fac . Nu am un loc unde sa mă duc . Politia e pe urmele mele și nu mai pot umbla așa nestingherita ca înainte . Presupun ca dacă tot trebuie sa mă ascund as putea caută informații despre trecutul meu . Abia acum am realizat ca nu știu aproape nimic .

M-am dus prima data la doamna Kate . Era cea mai buna prietena a mamei . O cunoștea încă din liceu . Am intrat pe geam direct în camera ficei sale . Doar i-am tăiat gatul și am plecat mai departe . Kate era un bucătărie și pregătea cina . Am înaintat pana am ajuns fix în spatele ei și i-am pus cutitul la gat .

Eu : Hey Kate .

Kate : Ce faci tu aici ?

Eu : Vreau sa aflu câteva informații despre trecutul meu .

Kate : Și de ce ai venit fix la mine ?

Eu : Tu ai fost cea mai apropiata persoana de mama .

Kate : Ce vrei sa afli ?

Eu : Tot ce tine de trecutul meu .

După doua ore

Kate : Gata . Știi totul despre trecutul tău . Acum lasa-ma în pace .

Eu : Desigur draga . Imediat ce termin sa mă joc cu tine .

Am legat-o pe Kate de un scaun și am început sa mă joc cu ea . Pentru început i-am făcut mici zgârieturi pe corp din care a început sa curgă minunatul lichid al vieții . Apoi i-am băgat cutitul în ochiul stâng și i l-am scos . I-am băgat în gura ochiul pentru ca deja mă enervau plansetele ei care pentru mine erau o muzica . Am căutat prin casa și am dat de niște acid sulfuric intr-o sticla de vreo 2 litri . I-am turnat puțin în ochiul rămas . Un sfert am obligat-o sa îl bea restul i l-am turnat în cap . Am dezlegat-o apoi am tranșat-o . Resturile corpului ei le-am împachetat frumos și le-am pus în frigider . Cred ca Ray va avea o surpriza când îl va deschide .

Am fugit repede la vechea casa a bunicilor . Voiam sa stau și sa îmi pun în ordine în gânduri . Sa vedem ce am aflat pana acum . Tatăl meu nu m-a vrut niciodată și mama mă considera o povara .

Am ajuns . Totul era neschimbat de când ei au murit acum 7 ani . M-au năvălit amintirile când îmi petreceam aici vacantele . Fără sa îmi dau seama am început sa plâng . Plângeam și nu mă mai puteam opri . Am mers sus în vechea mea camera și m-am trântit în patul vechi . Am început sa mă urăsc pe mine fiindcă încă mai aveam inima . Mă uram și voiam sa mor .

Jurnalul de dinainte de sinucidereWhere stories live. Discover now