bij mo thuis

1.5K 72 0
                                    

We reden de straat in bij Moh zijn thuis. Er was nogal veel volk,ze hadden bezoek.
Shit,man,ik kan niet terugkeren,ze hebben ons gezien en thee drinken met jou doe ik hier niet,niet in zo¡¦n situatie. Mijn droevige blik veranderde onmiddellijk naar een strenge blik. Ik keek hem vies aan,wat interesseert zijn familie mij nou,bazz..

Wajaw,Fatima is hier,stop stop,laat me uitstappen..riep Habiba.
Ja ja,momentje,ik laat je zo uitstappen. Wajaw Mohamed kijk daar,de kinderen zijn hier riep ze er ook nog vlug bij¡K. Ze zagen onmiddellijk dat we aankwamen,ze kwamen aangelopen op de auto,Moh doe nou open!riep er een neefje..
Hij stopte aan de kant en deed de deur open om zijn neefjes te groeten,ze waren net aangekomen en kwamen dus hier lunchen bij hun tante..
Hey,Naoual,euhm doe je rustig aan,..zei Habiba.
Voordat ik wat kon zeggen,was ze al weg,ze liep naar huis,nog even en ze was gevallen¡KPaar jongens lachten haar uit,maar ze trok haar niets ervan aan..ze was zo opgewonden dat haar nichtje thuis was. Ondertussen was Mohamed druk bezig met zijn neefjes.Ze kwamen met allerlei vragen,eentje vroeg wanneer hij met hun naar zee ging,de ander wou stad in,de ander vroeg wie ik was..Mohamed zei dat ik zijn toekomstige vrouw werd. Ze wensten hem en mij proficiat..Hij had het nog kunnen zeggen,de woorden ¡¥toekomstige vrouw¡¦ kwamen uit zijn mond..
Maar goed hier hebben jullie wat geld,hij stak de oudste tussen zijn neefjes wat geld toe en zei dat ze maar eens wat snoepgoed moesten gaan halen. Hij wou er blijkbaar vandoor,ik weet niet naar waar
We bevonden ons op de weg..
Maar hij reed ergens naartoe,waar ik nog nooit ben geweest..
Hij reed Nador zo een beetje uit,hij reed wat straatjes in,daar waren ze bezig met bouwen,de nieuwe buurt van Nador,..
Hij parkeerde de auto en ging buiten wat ijsberen. Ik zat daar heel zenuwachtig. Ik ging ook een fris luchtje scheppen, ik maakte een wandeling en keek ver voor mij uit,ik dacht wat zal er nu toch van komen. Wat krijg ik nu te horen,pfff ik hoop niets ergs¡K Ik zou het erg vinden¡K ƒ¼ Moh stapte de auto weer in,saffie hij kon er blijkbaar niet tegen¡K
Ik droomde recht voor mij uit.. Naoual naoual..
Ik hoorde even dat iemand me zat te roepen. Mohamed keek me zo raar aan. Riep jij me? Ja,ik riep je,kom even in de auto.. Oei oei,hier kwam het dan..

De sfeer was raar,hij zat langs me,ik keek hem koud aan, hij wist niet wat die zeggen moest en ik hoorde hem telkens opnieuw beginnen met zijn zinnen.
Kijk Naoual,waarom doe je me zo een pijn? Ik kan er niet tegen,ik wil je niet kwijt. Ik kreeg gewoon rillingen over mijn lijf,toen ik je zag met hem,hoe hij je vasthad,hoe kon je dat toelaten? Je bent toch van mij¡K

In mijn gedachte was ik feest aant vieren! IK BEN VAN HEM LALALALALA
Hij ging verder. Naoual,wie is hij? Is het echt je neef of zat je maar wat te lullen?
Ook al is hij je neef,kijk hij kon misschien niet weten,dat je zou trouwen,maar ik wil niet dat hij aan je komt! Oke?
Mohamed,sorry het was mijn bedoeling niet om je te kwetsen. Whallah,ik zweer het je,het is mijn neef. Hij zal me niet meer mogen aanraken,beloofd. Maar ik heb gewoon de tijd niet gehad om hem te vertellen,dat ik ga trouwen,echt niet...

Weet je Naoual,ik dacht even dat ik je kwijt was,saffie de vrouw die mijn hartje deed kloppen,bedroog me al,ze was al met een ander,zo zag ik het,ik dacht saffie hoe kon ze?

The storyWhere stories live. Discover now