hoofdstuk 15

23 3 4
                                    

A/N heeeeee mensen, thank you so much voor de 1k! Echt super bedankt!!! Hier is voor jullie het 15e hoofdstuk.

"Goodmorning sunshine."

Ik wrijf met mijn handen in mjijn ogen.

"Morgen." Zeg ik met een ochtendstem. Ik stap uit bed en loop naar Harry toe en knuffel hem. Ik voel zijn armen om mijn zij. Hij geeft me een kus in mijn nek. Zijn warme lippen voelen zo intens.

"Harry.." Zeg ik. "Ik hou van je."

"Nina, er is iets wat ik je moet vertellen." Begint Harry.

"Wat?" Vraag ik verbaast. Om eerlijk te zijn heb ik een naar voorgevoel. Misschien wil hij het uitmaken ofzoiets. Als ik daarover na denk, besef ik iets. Volgens mij hebben we niet eens officieel een relatie. En ik weet, wat Harry deed op de Bahama's, hij vroeg of we iets konden beginnen. Hij vroeg dat al op de tweede dag dat hij me kende. Ik kende hem al heel lang. Zo veel jaar fangirlen.. en niet verwachten dat dit zou kunnen gebeuren. Ik zucht.

"Weet je nog de bahama's?" Vraagt Hij. Ik knik voorzichtig en afwachtend wat hij gaat zeggen.

"Nou vanaf dat moment gingen we proberen om een relatie op te bouwen, en ik eh wil graag met je verder gaan, een serieuze relatie op bouwen."

Sprakeloos ben ik. Ik knik zenuwachtig en let niet precies op wat hij zegt.

"Wil je een serieuze relatie?" Vraagt hij terwijl hij genant naar zijn voeten kijkt.

Wat? Wat is dit. Ik had dit totaal miet verwacht.. en ik maar denken dat hij iets anders bedoelde. Maar natuurlijk ben super blij. Ik loop naar Harry toe en zoen hem.

"Natuurlijk wil ik dat."

Hij kijkt me verrasst aan. "wat is er?" Vraag ik. Hij schud zijn hoofd. "Je bent gewoon zo mooi." Glimlacht hij.

Na een tijdje zitten we beide in de auto. We gaan namelijk hiken in de bergen. Ik heb dit nog nooit gedaan, dus het wordt erg spannend. Harry zei dat het niet moeilijk is. Ik word uit mijn gedachten gehaald als Harry een cd in de cd speeler stopt. Ik ben benieuwd wat hij er in stopte.

Als het liedje begint dringt er iets bij me te binnen. Het is "Ever Enough, van A Rocket to the Moon." Dit was altijd mijn lievelings liedje.

"No I'm never gonna leave you darling, no I'm gonna go regardless, everything inside me is living in your heartbeat. Even when all the lights are fading, even then if your hope was shaking, I'm here holdig on." Zingt Harry.

"I will always be yours forever and more through the push and the pull, I still drown in your love and drink till im drunk, and all that I've done, is it ever enough."

Zing ik verder.

Ik voel iets kleins binnen op warmen. Het zijn tranen. Ik ben hier met Harry, maar als ik dit luister denk ik te veel aan die blauwe ogen... Van Luke..

"Nina wat is er? Vind je dit lied niet leuk? Wacht ik doe m wel uit." Ik knik voorzichtig. Dit wordt nog wel wat...

*

Merel's pov.

Ik haat Niall. Ik haat Niall Fucking erg. Wat is er mis met hem? Eerst gaat hij me wijs maken dat hij me leuk vind, en vervolgens gaat hij met me mee naar Nederland en dan gaat Melissa mee! En weet je wat? Ik hoorde hun seks geluiden vanaf de lobby in het hotel. Ik haat Melissa zo erg. Ze zei: "Hey Merel schat! Mijn ouders hebben geen geld voor vakantie.. mag ik misschien met jullie mee?" Zei ze bijna huilend. Ach man rot op. Niall kent Melissa van een concert, het blijkt dus dat ze groupie is, nou ja, dat staat in de media. Niall is van mij. Zielig huil ik hier op de stoep, wachtende tot iemand me ziet, maar niemand ziet me. Het is ook al 2 uur AM. Zodra ik een auto hoor sta ik op, maar hij gaat de andere kant op. Ik grabbel wat in mijn tas. 20 euro! Daar kan ik wel wat mee. Hoogwaarschijnlijk rijden er geen treinen meer, maar ik probeer het gewoon. Ik loop met een hoge snelheid naar het station. Snel plug ik mijn oordopjes in mijn telefoon en luister naar een van de lievelings liedjes van Nina, Sweater Weather van The neighborhood. Eigenlijk is het een best wel leuk lied.

Too much of the good ||HES fanficWhere stories live. Discover now