16. "Drsňák Harry"

66 7 0
                                    

Liam: Taxikem jsme dojeli před dům,kde jsem ještě nedávno bydlel. Vzali jsme si věci,já zaplatil řidiči a šli jsme. Koukl jsem na Louiho a on na mě. Myslím, že má stejný strach jako já. Zazvonil jsem a chytl ho za ruku. Otevřel nám blonďáček. Jeho oči se rozzářily, když mě viděl.
,,Liame!" zakřičel a obejmul mě.
,,Nini" zasmál jsem se a taky ho obejmul. Loui Nialla propaloval pohledem.
,,Nini tohle je Loui" odtáhl jsem se od něj a zase Louiho chytil za ruku.
,,Rád tě poznávám Loui" řekl s úsměvem, ostatně jako vždy.
,,I já tebe Nialle" řekl a podal mu volnou ruku. Potřásli si a Nini nás zavedl dovnitř. Šli jsme do mého starého pokoje. Byl v původním stavu. Postel v rohu, vedle noční stolek, naproti skříň, v druhém rohu psací stůl a moje učení. Nechodil jsem celou dobu do školy.
,,Tak tady je můj pokoj" řekl jsem a políbil ho. ,,Ehm" odkašlal si někdo.
,,Nerad ruším blbečci, ale máte jít na jídlo" řekl svým chraplákem Harry, který si snad Louiho nevšiml. Vzal jsem ho za ruku a šli jsme dolů.
,,Tak co to bude Blondie ??" Zeptal jsem se Niall.
,,Špagety se sýrovou omáčkou" řekl a já se usmál. Hezky to vonělo. Louis si sedl ke stolu a já za ním. Všiml jsem si Harryho pohledu. Propaloval nás pohledem doslova a převážně Louiho. Když se naše pohledy střetly, jen se šibalsky usmál, a pak už si nás nevšímal. Bylo to divné, ale neřešil jsem to. Spíš jsem si uvědomil kde má Loui ruku. Byla na mém rozkroku a pohyboval s ní . Měl jsem co dělat, abych udržel emoce a nevykřikl........ Po chvíli přestal a uculil se na mě.

Louis: Niall dovařil a dal nám na talíře. Hezky to vonělo a i vypadalo.
,,Dobrou chuť" řekl Niall a my poté také. Začali jsme jíst. Harry zase začal koukat. Po očku na mě, a pak i na Liama. Už mě to štvalo, nic jsem ale neudělal. Když jsme dojedli, tak jsem chtěl pomoct umýt nádobí, ale Niall řekl ,že ne.
,,Udělám si to sám,jelikož jsem vařil" řekl a já se usmál. Bylo to pěkně vymyšlené. Šel jsem tedy nahoru za Liamem. Někdo mě chytil za rameno a zatáhl do pokoje. Harry... Začalo mi splašeně bít srdce a já se bál, co přijde. Přitlačil mě ke zdi a začal líbat. Neoplácel jsem mu to. Dal mi facku, já jen bolestně sykl a skenoval podlahu,která byla zajímavější než Harry, kterému jsem nechtěl věnovat už ani pohled koutkem oka. Vzal mou bradu, ale já i tak nekoukal na něho.
,,Notak zlato koukni mi do očí a vyslechni mě" řekl oplzle, ale já nehl zrakem ani o milimetr. Začal svírat ruku, ve ktreré držel mou bradu.
,,Řekl jsem, koukej na mě sakra!" řekl už docela naštvaně a mou hlavu jakoby mrštil proti zdi. Začalo mě to bolet. Koukl jsem na něj a usmál se. Asi mu dělalo dobře, že mě to bolí. Prostě je to debil, vše co jsme zažili jen hrál a v tomhle se úplně vyžívá, hrdina. Pomyslel jsem si. ,,Tak jo, teď jsi zase zopakujeme to co před pár lety, ostatně chci ti říct, mrdat tě je něco fakt super. Tak co kdybychom na to hned vlítli, předehra je pro nás na hovno a já tě chci slyšet vzdychat a kňučet bolestí." řekl a můj tep zesílil jak na rychlosti tepu tak i na hlasitosti. Měl jsem pocit, že vyletí z mé hrudi a dá mi padla.

Liam: Loui něco řešil s Niallem. Nechal jsem je a šel jsem se vysprchovat. Potkal jsem Harryho. Byl jen v ručníku a propaloval mě pohledem. Vybavila se mi vzpomínka, rychle jsem ji zahnal a osprchoval se. Šel jsem do mého a Louiho pokoje a lehl si na postel a čelal na Louiho. Dlouho se nevracel, bál jsem se, a tak jsem šel za Niallem.
,,Nialle?! Kde je Loui?" Vtrhl jsem do jeho pokoje.
,,On není s tebou ?!" zeptal se a já polk.
,,Už je asi hodinu pryč, myslel jsem, že je u tebe" najednou mi to v hlavě bliklo a napadlo mě.
,,Harrold .. Ten hajzl!" křikl jsem a běžel do jeho pokoje. Vběhl jsem tam a viděl nemilý "obraz" Loui měl k sobě stisklá víčka a plakal, zatím co Harrold mu "dělal dobře". Žduchl jsem do něj, on se převalil a Loui byl volný. Oblekl se a utekl do pokoje. Já začal bitku s Harroldem. Jelikož jsem dřív chodil na bojové sporty a do posilovny, byl jsem silnější a dobil ho jako koně. Já měl jen šrám u obočí. Ale co bych pro Louiho neudělal ? Je to můj přítel a kvůli němu nasadím život. Přišel jsem do pokoje za Louim. Ležel na posteli a plakal do peřiny. Pohled na něj v tomhle stavu mě bolel, doslova ničil. Sedl jsem si k němu a utěšoval. Natisknul se na mě a vzlykal mi do ramene.
,,Zlatíčko. Shh" hladil jsem ho po zádech.
,,Odpusť mi to prosím" řekl a já nechápal.
,,Zlato, o čem to mluvíš, přece to udělal Harry, ne ty" řekl jsem.
,,Lee, kdybych nebyl strašpytel, tak se nenechám" řekl trochu klidněji.
,,Zlatí, to si takhle neber, nic proti ,ale tvoje ručky jsou jako párátka. Moc by si proti němu nezmohl" řekl jsem a dal mu polibek do vlasů.
,,To asi jo, ale chtěl mě znásilnit" řekl a jeho oči zaplnily slzy.
,,Louísku můj, neplakej méďo můj zlatej" řekl jsem a utřel mu několik právě tekoucích slz. Políbil mě.
,,Lee, miluju tě, děláš toho pro mě tolik a to si nezasloužím" řekl a já ho umlčel dalším polibkem.
,,Shhh. Jsi můj přítel ,tak proč bych se o tebe tak hezky nestaral ? Navíc jsi krásný, milý a upřímný. Narozdíl od mého expřítele, který tě právě málem znásilnil nebýt mě" řekl jsem a ukončil proslov.

Louis: Bože pomoc! On je tak dokonalý a díky němu mi srdce tluče zase normálně. Jeho slova mě uklidňují a hřejí. Miluju ho. ,,Aww! Lee!! Ty jsi můj andílek... Můj strážný anděl a za to tě miluju. Jsi ten nejdokonalejší přítel na světě a nikdy tě nechci ztratit" řekl jsem. Chvilku na mě koukal, omámen mím proslovem, a pak mě začal dlouze líbat.
,,Miluju tě" řekl do polibku.
,,I já tebe" usmál jsem se a opřel jsem se čelem o to jeho. Zívl jsem a on se usmál.
,,Křepelko moje, jde se spinkat" řekl a uložil mě.
,,Dobrou zlato" řekl a políbil mě.
,,Dobrou angel" řekl jsem a natiskl se na jeho hruď. ,,Miluju tě" řekl jsem a usínal jsem při jeho dokonalé vůni.

Ou jeee xD tak jo new díl :))) má 1085 slov.. Což činí nejdelší díl na SI a taky nejdelší díl vůbec. Snad když je to delší budete rádi číst a pokud chcete new part musí být 5 hvězdiček... No nic... Sorry za hrubky... I love you Guys... xxZdeexx

Svět internetuWhere stories live. Discover now