Κεφάλαιο 3ο

74 12 3
                                    

Ναταλια: (απο μεσα της) Ιιιιιιιι ειναι ο τυπος που με χτυπησε στο δρομο. Πανω του ηταν αναγκη να πεσω; Ελεος! Η Ναταλια χάραξε αμέσως μια κοκκινη γραμμη αναμεσα στο θρανιο. Το αγορι την κοιταξε με απορια σαν να της ελεγε <<τι εκανα; >>

Ναταλια: Ετσι για να μην περνουμε θαρρος ακομα δεν αρχισαμε.

Αγορι: Α καλα δεν πας καλα!

Την συζητηση τους διεκοψε το κουδουνι. Ολα τα παιδια βγηκαν εξω.Καθως προχωραγε την σταματαει ενα κοριτσι.

Κοριτσι: Γεια σου με λενε Δαφνη. Ειμαι στο ιδιο τμημα με εσενα. Να ήθελα να σε γνωριζω. Μου έκανες εντυπωση. Εισαι πολυ κουλ τα λες στα ισα και γι αυτο σε συμπαθω. Λοιπον τι λες θελεις να αποκτησεις μια φιλη. Ξερεις δεν εχω φιλες. Μια κολλητη ειχα εκανα μια βλακεια και την εχασα.

Ναταλια: Μα σαν ακουω την ιστορία μου. Ξερεις εχουμε κοινα.

Δαφνη: Αληθεια και εσενα σε αφησε η κολλητη σου;

Ναταλια: Ναι ειναι μεγαλη ιστορια.

Δαφνη: Ανυπομονω να την ακούσω.

Ναταλια: Ωραια ξεκινάω.

Η Ναταλια αρχισε να της διηγητε ολη της την ιστορια απο την αρχη εως το τελος. Αν και δεν την ηξερε καθολου ενιωθε οικεια μαζι της. Επιτελους απεκτησε μια φιλη! Και η Δαφνη ηταν σαν την Ναταλια. Ετσι αποτομη, δυναμικη, εξυπνη, ομορφη...

Τα κοριτσια κανονισαν να συναντηθούν με το σχολειο. Αρχικα πηγαν σε μια καφετερια και μετα απο ωρα πήγαν σπιτι της Ναταλιας. Καθισε μεχρι αργα...

Δαφνη: Αντιο Ναταλια πρεπει να φυγω περασε η ωρα.

Ναταλια: Αααα κριμα! Δεν πειραζει θα τα πουμε αυριο.

Δαφνη: Ενταξει γεια!

Η Δαφνη εφυγε απο το σπιτι της Ναταλιας. Η Ναταλια καθισε και ειδε λιγο τηλεοραση. Μετα απο λιγο που κουράστηκε πηγε για υπνο. Η Ναταλια κοιμηθηκε ευχαριστημενη που βρηκε μια φιλη. Αλλα δεν ειχε ξεχάσει την Ευη.

Ναταλια :(σκεψεις) Δεν λεω καλη η Δαφνη αλλα η Ευη ούτε ενα τηλέφωνο εστω ενα μηνυμα. Εφυγα και δεν μου ειπε τιποτα. Αλλα τι λεω αυτη το διαλεξε. Με αφησε για ενα αγορι. Δεν πειραζει. Αυτη το επελεξε.

Και ετσι η Ναταλια κοιμηθηκε ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οταν ξυπνησε ειχε περασει η ωρα. Σε 20 λεπτά επρεπε να ειναι σχολειο! Αδυνατον! Ετρεξε γρηγορα εφαγε κατι στο ποδι, ντύθηκε, έπλυνε τα δοντια της και έτρεξε για το σχολειο.

Ετρεχε ετρεχε και τελικα εφτασε. Διεσχισε το προαυλιο και κατευθύνθηκε προς της σκάλες. Καθως ανεβαινε...


Συγνωμη που αυτο το κεφαλαιο το έκανα πιο μικρο αλλα τα σχολεια άνοιξαν και ο χρονος μου είναι πολυ περιορισμενος. Μπορείτε να γραψετε σχολια και να ψηφισετε <3 :)


Και τι σημαινει αγαπη;Where stories live. Discover now