JUST DARKNESS

108 4 0
                                    

Evde tek başınasın. Karanlık. Odandasın ve bilgisayara bakıyorsun. Daha sonra uykun geliyor. Yatağına girmek üzere bilgisayarın başından kalkıyorsun. Tam yatağa girecekken susadığını hissediyorsun. Ancak aşağı inmeye korktuğun için direk yatağa giriyorsun.

Uyumaya çalıştıkça susuzluğun artıyor ve uykunu bastırıyor. Sonunda dayanamayıp yataktan çıkıyorsun. Yavaşça odanın kapısını açıyorsun. Karanlığa bakıyor ve derin bir nefes alıyorsun. Merdivenlere ilerleyip ilk basamağa adımını atıyorsun. Hafifçe ürperiyorsun. Biri seni izliyormuş gibi hissediyor ve arkanı dönüyorsun. Sadece karanlık.

Rahatlayıp ikinci adımını atıyorsun. Tekrar aynı his. Bu sefer umursamamaya çalışıp hızlıca aşağı iniyorsun. Mutfağa doğru ilerliyorsun. Kapıyı yavaşça açıyor ve içeri giriyorsun. İçeri girdiğin anda ayakların ıslanıyor . Yere su döküldüğünü düşünüp umursamıyorsun ancak hafif bir kan kokusu alıyorsun.

Işığı açmadan hızlıca su içiyorsun. Mutfaktan çıkıp merdivenlere yöneliyorsun. Merdivenleri çıkarken tekrar biri seni izliyormuş gibi hissediyorsun. Ama sadece karanlık.

Ya da sen öyle sanıyorsun.

Creepy PastaWhere stories live. Discover now