Drumuri înfricoșătoare

1.7K 60 3
                                    

linton Road, West Milford, New Jersey

Locuitorii din zonă știu poveștile despre faruri-fantomă care apar de nicăieri, urmăresc șoferii la distanțe îngrijorător de mici, iar apoi dispar deodată. Dintr-o grădină zoologică abandonată ar fi rămas un soi de creaturi înfricoșătoare, dintre care una seamănă cu o căprioară albinoasă posedată. La Old Boy Bridge (Podul băiatului bătrân), dacă arunci o monedă peste margine, se presupune că fantoma unui băiat înecat îți va arunca piatra înapoi. În plus, Clinton Road este considerat a fi un loc preferat de culte sataniste, scriehuffingtonpost.com.


Kelly Road, Ohioville, Pennsylvania

Se spune că atunci când animalele aleargă pe secțiunea din drum cunoscută sub numele de "Mystery Mile" (Mila misterului), devin brusc alienate mintal și turbate. O locuitoare s-a plâns și de prezența unui băiat palid, în zdrențe, umblând prin curtea ei, înconjurat de o aură ciudată de culoare albă.


Dead Man's Curve (Curba mortului), Clermont County, Ohio

Prinsă între două șosele obișnuite, curba aceasta este atât de bruscă încât a provocat pierderea multor vieți. În anii 60, un grup de adolescenți aflați într-o mașină a suferit un accident fatal; martorii spun că și acum mai întâlnesc forme plutitoare ale mașinii alături de cea pe care a lovit-o. Alți locuitori pretind că au văzut un autostopist fără chip, precum și trăsuri cu aspect antic, de asemenea implicate în accidente din secolul trecut.


The Devil's Promenade (Promenada diavolului), în apropiere de Hornet, Missouri

Această bucată de drum situată între Missouri și Kansas își datorează notorietatea aparițiilor bizare pe care se presupune că le găzduiește în fiecare seară. "Spooklight", de exemplu, este un ochi de lumină care clipește printre copaci pentru mult timp după ce soarele a apus complet. Este de obicei de culoare verde, dar se spune că își schimbă culoarea și dimensiunea, iar nimeni nu știe de unde ar putea proveni. Potrivit unei legende, ochiul de lumină ar fi spiritul a doi americani nativi care ar fi fost iubiți și care acum au grijă unul de celălalt.


Boy Scout Lane (Aleea băiatului cercetaș), Stevens Point, Wisconsin

Una dintre legendele locale povestește despre un grup de băieți cercetași aflat într-o excursie cu cortul în anii 50. Într-o noapte, tinerii ar fi fost omorâți de liderul grupului, iar fantomele lor încă bântuie drumul și apar la întâmplare, câteodată acoperite în sânge. Pământul din jurul drumului este în prezent proprietate privată și nu poate fi accesat de oricine, lucru care trezește și mai multe bănuieli.


Prospector's Road, Georgetown, California

În timpul Goanei după aur din California, la mijlocul secolului IX, când mii de bărbați săpau zi și noapte după metalul prețios, minerii obișnuiau să ucidă pe oricine care era avid la rândul său de bogăție și care se lăuda prea tare cu descoperirile sale. Se spune că una dintre aceste victime apare din tufișuri pe acest drum pe jumătate pavat, șoptind în repetate rânduri "Luați-vă mâinile de pe ce am găsit".


Mona Lisa Drive, New Orleans, Louisiana

Se spune că un filantrop înstărit a donat banii necesari pentru ridicarea unui parc în New Orleans cu condiția să includă o statuie a iubitei sale fiice Mona, care murise recent. Cu timpul, statuia a fost vandalizată de adolescenții care obișnuiau să își petreacă timpul în parc. De atunci, o fantomă a Monei ar fi trecut pe lângă mașinile care circulau pe drum, gemând și zgâriind geamul din dreptul scaunului de pasager.


Shades of Death Road (Drumul "Umbrele morții"), Warren County, New Jersey

În timpul nopții, pe lângă ceața densă și cerul de o strălucire inexplicabilă, oricine locuiește sau trece prin zonă are motiv să se teamă de o lumină albă ciudată care strălucește la marginea drumului, într-un loc numit Lenape Lane. Legenda spune că, dacă lumina devine roșie în timp ce este privită de cineva, această persoană moare imediat.

Legende straniiWhere stories live. Discover now