KATİL

42 4 0
                                    


Arabayla barın önünden uzaklaşıp aklımdaki sorularla uğraşıyordum yada dur! uğraşmıyorum savaşıyorum resmen. Neden acı çekiyorum bunu bile bilmiyorum.aklıma ilk olarak. mahalleye gidip. Ceylin 'le yüz yüze konuşma fikri gelsede beni reddedeceği kesindi.

Arabayı yavaşlatıp yol kenarına çektikten sonra kıza inmesini emrettim. Şaşkın gözlerle bakması sinirlerimi bozdu ve
" Sana siktiğimin arabasından inmeni söyledim neyine şaşırdın bunun lan!"
Diye bağırdıktan sonra kızın dolan gözlerine aldırmadan rahatladığımı hissedip kızın arabadan inmesini izledim kız son kez arkasını dönüp bana baktı hiç oralı olmadan gözleri başka bi tarafa çevirdim daha fazla dayanamadım biraz sonra ararbadan indim ve kızın kolundan tutup kendime çektim ve onun Ceylin olduğunu hayal ederek dudaklarına yapıştım elim belinden kalçalarına kaydı öperken kalçalarını sıkıyordum oda bana karşılık veriyordu bir anda kızın elinden tutup arabaya sürükledim ve onu arka koltukta bi güzel becerdim arabada sevişmek tarzım değildi aslında ama eve kadar zahmet etmek istemedim iki dakikalık zevkti sonuçta evet bu kız gerçekten iyiydi 1- 2 saat sonra işim bitmişti kızı arabadan attım. "Beni eve bırakmıcak mısın ?"dediğinde

elimle yolu işaret ettim

sonra başımı geriye yaslayıp sigara çıkarıp yaktıktan sonra derince içime çektim.

Duman çigerlerime nüfus ettikten sonra dışarıya yavaş bir şekilde vermeye başladım. Aklımdan silinen her bir durum rahatlığa boğuyordu beni.

Sigarayı camdan dışarı atarken gaza köklenip eve doğru yola koyuldum. Mahalleye geldiğimde yerimizde duran iki kişi ilk gözüme takılan oldu. Arabadan indiğim gibi onlara dogru ilerledim. Kendilerine doğru geldiğimi fark ettiklerinde hemen aralara girip ortadan kayboldular.

Oturduğum yerden Ceylinlerin camına bakıp dururken perdenin açıldığını gördüm. Hemen kendimi toparlamaya koyuldum. Camdan sokağa bakan Kemal Amca ile göz göze geldik.

Beni gördüğü gibi camdan uzaklaşıp perdeyi çekti. Eminim bu adam beni hiç sevmeyecekti.

Dikkatimi dağıtan sese döndüm. Gördüğüm beni şaşırtmamıştı. Utku nun çocukları yine mahalleyi boş sanmış olacaklar ki köprünün altında bir boklar yemeye gelmişlerdir.

Buranın sahibinin olduğunu daha ne kadar gösterecektim bilemiyorum.

Her şeyi bir kenara bırakıp köprünün altında oluverdim. Karşımda diz çökmüş iki üç kişi kovanın dibinde kafa yaşamak için sıra beklerken karşılarında beni görünce afalladılar lakin yüzümde oluşan gerilme onları ürkütmüş olacak ki geri geri sendelemeye başladılar.

İşe koyulup yakasına yapıştığım çocuk çok korkmuş olmalı ki alnından akan terlerin ardı arkası kesilmiyordu.

"Kaç kere söylemem gerek lan buraya bir daha gelmemenizi!" Diye bağırdığımda yerden kalkan biri cebinden bıçağı çıkarıp üstüme gelmeye başladı.

Elimde tuttuğum çocuğu derenin kirli sularına attıktan sonra karşımda dikilen kişi üstüme gelip yaptığı hamle ile arkamda kaldı arkasından kolunu sırtına doğru çekip boynunu koltuk altıma alıp ense köküne sert bir dirsek vurduktan sonra yere yığılan vücudunu bir kenara bırakıp kaçmaya çalışan çocuğun dudaklarından çıkan sözler azda olsa şaşırttı.

"Merak etme Tunç , Utkı Karadere'yi sana bırakmayacak"
ardından gelen kahkaha sesi kulaklarımı altüst ederken yerde duran piçin karın boşluğunda gelicek şekilde sağlam iki tekme yerleştirdim.

Yarın ilk işim Utku piçini bulup bunların hesabını sormak.
Utku
Katil olmama sebep olan adam
Bundan tam 6 yıl önce abimin bi okey salonu vardı abim çoğunlukla malları orada satardı Utkuyla ortaklardı o zamam bir gün salonu polis bastı o gece büyük bir silahlı saldırı yaşandı abimin canımdan çok sevdiği nişanlısı saldırıda öldü abim hapse girdi ama çokması zor olmamıştı abim aynı zamanda tefeciydi avulata çek verdi oda abimi kurtardı. Artık intikam alma zamanı gelmişti abimin nişanlısını komiser kemal adımda bi adam öldürmüştü abim de onun karısını öldürmeyi düşünüyordu abimin kanunları göze göz dişe dişdi
Abim kadını kendisi öldürecekti ama utku abimin aklını çeldi
Ve benim çldürmem gerektiğini söyledi
Çünkü o zamanlar biz utkuyla aynı kızı seviyoduk ve abimin öldüreceği kadın kızın annesiydi Utku da kızı bana düşman etmek için kadını benim öldürmem gerektiğini abime bi şekilde kabul ettirdi
Çok itiraz ettim abimden çok dayak yedim ama olmadı abimin gözlerini intikam hırsı bürümüştü bir kere geri dömüşü yoktu daha 16 yaşımdayken abim elime silahı tutuşturdu. O gün tetiğe tam 3 kere üst üste bastım önceden çok atış yapmıştım ama hiç bir insanı öldürmemiştim birincisinde elim titredi yapamam sandım iki ve üç derken sevdiğim kızın annesini öldürmüştüm
Artık bi katildim hayallerim küçük yaşta vurulmuştu
Hapse atmamışlardı beni yaşım küçük olduğu için ıslah evine tıkmışlardı
Günlerce gecelerce uyumadan düşünmüştüm orda suçsuz bir anneyi öldürmek nefretin ve intikamın ihaneti gibiydi
Ceylini unutmayı çok istedim çok denedim ama olmadı unutamadım 2 yıl snra abim sayesinde ordan kurtuldum çıktığımda abim okey salonunu iflas etmiş abim de bir bar satın almıştı Utkuylada ortaklığını bitirmişti ama utku hala abimin parasındaydı abim barın tapusunu benim üzerime yaptı o hün bu gündür o bar benim ve her türlü pisliği yapmakta özgürüm.
Ceylindrn vazgeçmeyi unutmayı aşkımdan vazgeçmeyi yine denedim bu.sefer başka kızlarla flört ettim her gece alyımda bir kızı inlettim ama olmadı her baktığım kızın gözlerinde ceylini gördüm yapamadım ve ceylinlerin evine yakın bir ev tuttum

Eve doğru yürürken aklımda Ceylin' n kızgın bir şekilde. Pencereden bana baktığını farkettim. Kendim duyabileceğim bir şekilde lanetler okumaya başladım.

Kapıyı açtığımda evdeki sessizliğe göre abimin olmadığını fark ettim. Cebimden telefonu çıkarttım. Rehberde numarayı bulup aradım. Telefon kulağımda açmasını beklerken ikinci çalışta açıldı.

"Abi, evde yoksun" dediğimde.

"Bu akşam piyasaya yeni mal sürülmüş. Beni bekleme Tunç zaten yarın çok işiniz olucak şimdi kapat." Dedi. Telefon kapandıktan sonra yatağa uzanıp derin bir uyku çekmek için gözlerimi kapattım.

Ceylin den

Ben yatağımın üzerine oturmuş bunları düşünürken kapı tıklatıldı babam olmalıydı.Annem ölmüştü zaten neyse şimdi bunu düşünüp ağlacak değildim .

"Gelebilirsin baba"

"Ben yatıyorum kızım hadi sende yat artık iyi geceler "

"Tamam baba yatıyorum sana da iyi geceler"

"Kızım sana kaç kere söyleyeceğim şu perdeni çek diye etraf serseri kaynıyor"

"Aman babaa! abartıyorsun "

Babam perdeyi sinirli bir şekilde çekti ve odadan çıktı .Niye sinirlenmiştiki bu adam altı üstü bir perdeydi. Kafamda bunları düşünürken perdeyi araladım ve dışarıya baktım

Hava soğuğa benziyordu rüzgarın uğultusunu hissedebiliyordum

Kafamı sağa doğru çevirdim ve onu gördüm.Şimdi anladım babamın neden bu kadar sinirlendiğini. O da görmüştü onu . görmez olaydım .Birini benzetiyordu çok sinirli ve asi görünüyordu onu bu şekilde görünce aniden bende sinirlenmiştim kaşlarım çatıldı. Neden bu kadar sinirlenmişti acaba?

Tam o sırada o da bizim evin olduğu tarafa doğru kafasını çevirdi ve göz göze geldik .

Onun asi bakışları beni resmen göz hapsine almıştı sonra aniden perdeyi çektim .

Adını bile bilmediğim bu çocuk beni neden bu kadar etkiliyordu. Ben bu yaşıma kadar hiçbir erkekten bu kadar etkilenmemiştim.

Sadece bakışlarıyla beni bu derece etkileyen bir insan. "Hayır yani sadece göz göze geldiniz Ceylin bence bunda abartılacak bir şey yok "diyordu aklım.Ama kalbim hala onun gözlerindeydi.Aklımın serseri dediği o çocuğu gördüğümde kalbimin böylesine delice çarpması .Bütün bunlara bir anlam veremiyordum.
Anneme küçükken "Aşk nedir "
Diye sormuştum
"Annem aşk diye bir şey yok "dedi

"Kimseye aşık olmana izin vermicem "demişti
"Neden anne ben aşık olamayacakmıyım " dedim
"Aşk yakar kızım dedi "
"Bir erkek yanmaya değer mi kızım dedi
Ben yandım ama geçmiş inatçıydı izin vermedi" dedi

Aşk onun gözlerinde yanmaksa yanmamalıydım
Annemin katiline aşık olmamalıydım
Anneme ihanet edemezdim
Geçmiş buna izin vermezdi

Bu düşüncelerle uykuya daldım .

AŞK'A İNATWhere stories live. Discover now