|20| {te iubesc, john}

3.3K 286 84
                                    

Aștept să mă sune. În sfârșit o să îl pot auzi. În sfârșit o să discutăm dacă ne vom putea întâlni undeva. Țin la el. A devenit cineva important pentru mine fără ca măcar să vreau.

Nu mă sună. Au trecut 10 minute și nu mă sună. Ce se întâmplă? S-a răzgândit? Mă cufund mai tare în scaun și tresar atunci când un sunet se aude dinspre telefonul meu. Speram că mă sună, dar de fapt e un mesaj.

*Te iubesc, ai grijă de tine.*

**Stai ... ce se întâmplă?** Rămân confuză.

*Te iubesc,Mirell. La revedere.*

Nu. Asta însemna cumva adio? Asta însemna cumva că mă părăsea acum? De ce ar face asta?

**De ce nu mă suni?**

**Oh,te-aș striga pe nume dar nu-l știu.**

**Mă părăsești, așa, pur și simplu?**

*Te iubesc.*

Am impresia că nu m-a părăsit. Sunt sigură că ține la mine, sunt sigură că mă iubește, dar sunt sigură că ceva nu e în regulă iar intuiția îmi spune că ceva i s-a întâmplat.

Încerc să-l sun, dar îmi intră căsuța vocală:

Bună! Sunt John! Nu pot vorbi la moment, și nu voi mai putea, cred, niciodată. Dacă ești Mirell, te iubesc mult, știi asta. Ai grijă de tine. Îmi pare rău.

Nu pot să cred...nu va mai vorbi niciodată? Sigur i s-a întâmplat ceva iar eu nu îi sunt alături ca să-l ajut. În ochii mei se adună lacrimile, neștiind ce să cred sau ce să fac. I-am aflat numele. Dar nu pot să cred că aici s-a terminat pentru totdeauna. Nu pot să cred că nu l-am mai sunat până acum din cauza că nu am realizat cât de mult țin la el .

"Te iubesc,John." Șoptesc printre lacrimi, dar mă bucur că am spus-o.

Și cel mai important, i-am auzit vocea, pe care nu o voi mai auzi vreodată .

Sfârșit.

//

Am spus că-l voi posta miercuri, dar uite că l-am postat azi. Sfârșit, dragilor! S-a terminat carea! Și nu, nu va avea volumul doi. E trist și poate ați așteptat ca ei doi se întâlnească. Mda, se pare nu au făcut-o. Măcar, ați vrut capitole mai lungi. Oricum, continui să compun la 'Every monday', care este deasemenea proză scurtă.

mulțumesc din suflet ați citit-o și niciodată nu mi-aș fi imaginatatâția o vor face. aștept părerile tuturor în comentarii, iar mai jos aveți un mic indiciu, la care probabil v-ați gândit.

John a murit din cauza unei boli.

Sper va plăcut cartea,

Cristina xx.

unknown number √Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum