Capitolul 28

168 14 0
                                    

La scara jos se afla Niall ingrijorat, de unde o stiut el ca sunt aici? Nu pun intrebari deoarece este bine ca a venit.
Vine si ma imbratiseaza strans, cand ma imbratiseaza un prieten care tine la tine parca se vindeca toate ranile.

-Niall: Esti bine? Ma intreaba iar eu decid sa aprob din cap pentru ca nu am chef sa-mi puna 10000 de intrebari, mai bine sa ii spun maine toate detaliile.

- Eu: Ma duci te rog, nu de alta dar este tarziu.

-Niall: Da, maine la 16 sunt la tine deoarece avem de multe de vorbit. Imi spune iar eu aprob, in drum spre casa mergem in liniste ceea ce e bine...ajung in fata casei iar Niall ma saruta pe obraz dupa ma duc in casa dar nu inainte sa ne spunem noapte buna, cand intru acasa o vad pe mama in fata usi tot ce mai lipsea.

-Mama: Unde ai fost? De ce mu ai venit acasa? Cu cine ai stat? Esti bine? Preaaa multe intrebari! Dar sa ma duc cat mai repede in camera si sa nu o ingrijorez nu ii spun ca era sa fiu violata deci ii spun ca sunt bine si nu am venit inapoi ca m-am intalnit cu Gemma, sper sa ma creada.

-Eu: Calmeazate! Sunt bine doar ca m-am intalnit cu Gemma, scuze ca nu am venit inapoi. Spun iar ea aproba.

-Mama: Okay, dute culcate deoarece maine trebe sa te pregatesti pentru scoala, noapte buna, te iubim. Spune iar eu ii raspund inapoi, vad ca tata adormise iar eu fac la fel. Decid sa dorm in hainele lui Harry deoarece parca ma simt in siguranta cu orice purtat de el,ma pun in pat si observ ca am primit un mesaj.

Necunoscut: Hei printesa! Ai scapat de data asta ca te-a salvat Styles, data viitoare nu o sa mai scapi stie si el deoarece o sa vorbesc cu Maron si o sa-l rezolve. Noapte buna frumoasa, o sa ne vedem curand :**

Wow! Mesajul asta ma lasa fara cuvinte! Oare ce o vrea nebunul asta de la mine? Si ce Maron? Ce are legatura cu Harry? Sigur ii tipu care a incercat sa ma violeze si mi-a promis ca ne vom mai intalni?! La gandul asta incep sa plang. Toate astea se intampla datorita lui Harry deoarece de cand a aparut in viata mea, viata mea a luat o intorsatura groaznica! Sa ma calmez o s-o sun pe Anna sa vina sa stea cu mine, poate va intrebati de ce ea pai ea tot timpu a fost langa mine si ma acceptat asa cum sunt, nu ma judecat si mi-a fost alaturi si pentru asta o ador, stiu ca si Gemma tine la mine dar nu ma simt atat de bine in preajma ei ca si cum ma simt in a lui Anna, Anna are ceva special la ea, imi da sfaturi si ma iubeste stiu asta chiar daca suntem mai distante si nu ne spunem la fel de mult te iubesc dar eu tot timpu zic asta mai bine sa nu zici in fiecare zi si sa fiti mai distanta si certandu-va cateodata decat sa ma ziceti in fiecare zi , sa fiti apropiate si sa nu va prea certati, cu incredere, adevar si sa va spuneti tot asa se formeaza o prietenie adevarata! I-au telefonul in mana si o sun.

Convorbire telefonica.

-Anna: Alo?! Cine este? Spune iar eu incep sa rad deoarece spune pe un ton somnoros sigur am trezit-o!

-Eu: Anna, sunt eu Tess! Poti veni la mine, ma simt oribil si am nevoie sa vorbesc cu cea mai buna persoana din lume!

-Anna: Aweee, chiar daca acum ar trebui sa urlu la tine ca mai trezit o sa vin in 15 minute.

***
Saaalut! Stiu ca nu am mai postat de mult si capitolul acesta este foarte plictisitor dar stiti voi scoala si din capitolul urmator va incepe adevarata actiune, sper ca va placut capitolul acesta! Va iubesc!❤❤

In tabara cu tocilariiWhere stories live. Discover now