►27: "Protect yourself Mikayla."

2.8K 215 42
                                    

Bölüm videosu; Multimedia'da ki Harry Styles'ın tanıtım videosunu izlemeyi unutmayınız.


Harry'nin Bakış Açısından;

Ellerimi enseme götürüp ensemdeki kısa saçları kavradım. Delirmek üzereydim, içimdeki umut giderek tükenmeye başlamıştı. 1 haftadır, tam 1 haftadır Mikayla'dan hiçbir haber, hiçbir iz yoktu. Cleveland yolunda en son Niall'la karşılatığı zamandan beri ortalıktan kaybolmuştu.

1 hafta boyunca Cleveland yolunu kolaçan etmiş, giriş ve çıkışlarına adam yerleştirmiş, daha çok insanı bu arama işine dahil etmiştim. Ama gel gör ki elimde hiçbir şey yoktu.

Mikayla'nın yanından olan kişinin ise kim olduğunu bilmiyordum. Mia ya da Becky değildi çünkü onlar bir haftadır kaldıkları otelden dışarı bile çıkmamışlardı.

Oflayıp oturduğum koltukta yayıldım. Düşünceler birer fare gibi beynimi kemirmekteydi. Gözlerim uykudan kapanmak üzereydi ki odada bir hareketlilik oldu ve gözlerimi geri açtım.

Louis elindeki dizüstü bilgisayarıyla odaya girdi. "Harry bir şey buldu." dedi yarım bir sırıtışla.

Çabucak oturduğum yerde dikleştim. Louis'in sözleri ilgimi çekmeye yetmişti. Louis dizüstüsünü önümdeki masaya koyup ellerini ovuşturdu. "Şu Mikayla'nın arkadaşı olan kızlar vardı ya..." "Mia ve Becky." diyerek tamamladım cümlesini.

"Mikayla ile telefon görüşmesi yaparlar diye telefonlarını takibe almıştım. Bir haftadır biriyle sürekli telefon görüşmesi yapıyorlarmış. Geçmiş arama kayıtlarına baktım ve bu telefon konuşmalarının tam olarak Mikayla'nın kaçtığı gün başladığını gördüm."

Daha çok kulak kabartık dikkatimi topladım. "Yani telefon Mikayla'nın öyle mi?"

Louis burun kıvırarak boynunu sıvazladı. "Olayda orada zaten, bu bir telefon değil, cihaz. Daha çok arabalarda bulunan türden bir bilgisayar sistemi diyelim."

Aklım karışmıştı. "Yani?" dedim tek kaşımı kaldırarak.

Louis bu sorgulayıcı halimden bıkmış olacakki oflayarak oturduğu koltuğa yayıldı.

"Bu demek oluyor ki Mikayla ile arabanın bilgisayar sisteminden iletişim kuruyorlar. Bilgisayarın veritabanına ulaşabilir ve bilgisayarın IP adresini tespit edebilirsem Mikayla'yı izleyebiliriz. Nereye giderse gitsin elimizle koymuş gibi buluruz."

İçimdeki umut bir ağaca dönüşüp meyveler vermeye başlamıştı bir anda. "Veritabanına erişmen ne kadar zamanını alır?" dedim heyecanla.

"İşte orası biraz sıkıntılı. Bilgisayara ulaşabilmem için arabanın modelini ve üretim yerini öğrenmemiz lazım. Bu sayede önce firmanın veritabanına sızacağım sonrada arabaların seri numaralarını alıp bu bölgeye kısıtlandırarak tarama yapacağım."

Louis'in açıklaması üzerine düşünmeye başladım. Kendimi bazı şeyleri hatırlamak için zorluyordum. "Arabayı sen görmüştün. Ford Mustang olduğunu söylemiştin değil mi?" Umutla sordum.

Louis başını salladı. "Evet, gri Ford Mustang'di. Ama hangi yıl çıkışlı? Şirketi hangisi?"

Yine bir çıkmaza girmiştik, sıkıntıyla buklelerimi çekiştirdim. "Sen yine de araştırmaya devam et dostum."


Mikayla'nın Bakış Açısından;

Oturduğumuz rahatsız büfe sandalyelerinde kıpırdandım. Bir benzin istasyonunun büfesinde oturmuş Julia ile kahve içiyorduk. 1 haftadır Cleveland'a gitmek için şehirlerden geçiyorduk. Her gittiğimiz şehirde 1 gün kalıyor ve zaman harcamak için küçük uğraşlar buluyorduk ki bu sayede gidiş süremiz uzasındı.

Getaway (Harlena Fanfic)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin