Hoofdstuk 7

345 3 4
                                    

'Ik moet je spreken.'
'Wat is er liefje?'
'Ik wil je niet kwijt door mijn ouders, vooral mijn moeder ik wil dat je weet dat ik vaak ruzie heb met haar en daardoor dus bijna nooit op GSM of op Facebook.'
Ik kreeg tranen in mijn ogen. Ik wou hem echt niet kwijt.
'Lieverd, je raakt me zeker niet kwijt ik snap je wel. Blijf je hier eten?'
'Ja, ik wil mijn ouders even niet zien.'
'Super. Zullen we pizza bestellen of gaan we spaghetti maken?'
'Zullen we niet beter eerst boterhammen eten en dan vanavond pizza bestellen en een film kijken?'
'Super idee.'
Ik had zo veel zin om op zijn schoot te kruipen maar ik wist niet of het mocht dus deed ik het niet. Ik besef nu pas dat ik hem eigenlijk echt graag zie. Lindsey spreek ik niet meer tot ze terug normaal doet of ik moet haar gewoon confronteren. Evelien stop met na te denken je bent nu bij de liefde van je leven. Ik besloot om toch op zijn schoot te gaan zitten. Hij keek naar me en kuste me.
'Ik hou zo veel van je schat.'
'Ik ook van jou schatje'
Hij geeft me echt zo een super gevoel, ik zou elke dag bij hem willen zijn. Volgende week krijg ik de uitslag van mijn examens en weet ik of ik afgestudeerd ben. Daarna kan ik misschien al verhuizen naar Maty zijn huis. Eerst moet hij het wel aan mij vragen. Ineens voelde ik zijn hand over mijn borsten glijden. Ik wou eerst zijn handen wegduwen maar ik bedachte me en gleed met mijn handen over zijn borstkas. Hij wou mijn bloesje uit doen maar ik hield hem tegen.
'Schat ik ben er nog niet klaar voor.'
'Snap ik wel lieverd.'
'Ben zo blij dat je me begrijpt.'
'Ik begrijp je altijd lieverd.'
'Volgende week uitslag en als ik geslaagd ben dan ben ik afgestudeerd.'
'Ik duim voor je.'
Ik was even teleurgesteld dat hij niet vroeg om bij hem te komen wonen maar dat komt vast nog wel denk ik. Hoop ik toch. Hij kroop onder mij vandaan en maakte het eten klaar, nou ja klaarmaken er is niet veel aan klaar te maken. Hij gaf mij het eten op een schaal met fruitsap en een bloemetje. Hij is toch zo romantisch. Ik hou van jongens die zo zijn. Na het eten ben ik met hem mee geweest naar de training. Hij kan zo goed keeperen. Hij is de beste. Na de training zijn we eerst nog iets gaan drinken en daarna zijn we naar huis gegaan.
'Zullen we pizza bestellen schat?'
'Is goed schatje.'
We bestelden onze pizza en kropen onder een dekentje en zetten een film op. Geen idee welke het was maar het was wel een goede film. De pizza was toegekomen en we aten gezellig samen in de zetel onze pizza op. Het was zo gezellig dat we zelfs de tijd niet meer in de gaten hadden. Het was al half 1 dus tijd om te gaan slapen. Hij droeg me naar de slaapkamer en viel in zijn armen in slaap.
---------
Gaat Evelien, Lindsey confronteren of niet?

De profvoetballerWhere stories live. Discover now