13

2.5K 183 48
                                    

Yi Fan, şaşkın ve anlamsız bakışlarla Yixing'i süzüyor, kocaman açılmış gözleri duyduğu sözleri anlamaya çalışıyordu. Bir an olsun ayırmadı gözlerini Yixing'den.

" Bu ne demek oluyor? "

Yi Fan, hızla doladı elini Yixing'in bileğine. Sinirden dişleri gıcırdıyor, çatılan kaşları korkutuyordu Yixing'i. Sıkıca kapattı gözlerini Yixing, yüzü buruştu aniden. Yi Fan'ın azarlamasına hazırlamıştı kendini.

" Biz bebek yapsak daha mantıklıydı. "

Yixing gülümseyerek araladı gözlerini, derin bir iç çekerek, ağzından sesli bir şekilde bıraktı tuttuğu nefesini. Yi Fan'ın kızmaması ve yüzündeki şapşal bakış gülümsetmişti Yixing'i.

" Lanet olsun Kris, " Yumruk yaptığı eli hızla indi Yi Fan'ın göğsüne " kızacaksın sandım! " Yixing, elini Yi Fan'ın yanağına koyarak, diğer yanağına bastırdı dudaklarını.

" Kız... Immm, olur. Çalışmara hemen başlayalım.

Arsızca sırttı Yi Fan, elini Yixing'in omzuna atıp koltuğunun altına çekerken.

" Yapalım mı nedersin? Sana benzesin, etrafta koştursun böyle. "

" Semineri dinlesek? "

" Boşver semineri, gel sevişelim biz. "

Yi Fan, Yixing ile aralarındaki fıldaşmalarla gülümsüyordu. Ona bu kadar yakın olmak hoşuna gidiyor, gözleri etrafı inceliyordu sinsice. Kimsenin bakmadığı bir anda Yixing'in kulak memesini dudaklarının arasına alıp dişliyordu Yi Fan. Bunu yaparken bir yandan gülümsüyor bir yandan da Yixing'in rahatsızca kıpırdanmalarını izliyordu. Seminer umrunda değildi, o sadece Yixing'i hissetmek istiyordu yeniden, eli hızla dolandı Yixing'in bacak arasına.

" Ahhh! "

Yixing, irkilerek sıçradı. Dizi hızla çarptı önündeki masaya, gözleri büyüdü hızla. Hayretler içinde çevirdi kafasını Yi Fan'a. Aniden bir tebessüm belirdi yüzünde, Yi Fan gibi o da istiyordu bunu. Onun bedenini yeniden tatmak istiyordu deli gibi. Yi Fan, elini oynatmaya başladı yavaşça. Oturduğu sıraya biraz daha yayılarak diğer eliyle kapattı ağzını.

" Yi Fan, yapma. "

" Neden, sen de istemiyor musun? Küçük bir kızımız olsa.? "

Yixing, masanın üzerinde duran kalemi aldı elleriyle. Bacaklarını birbirine sıkıştırarak engellemeye çalıştı Yi Fan'ı. Bunu yapmak istemiyordu ama mecburdu. Etkilendiğini, tahrik olduğunu belli etmek istemiyordu Yi Fan'a. Kolay lokma olmak istemiyordu bir bakıma. Un paketini yavaşça önüne çekti Yixing, Yi Fan'a bakmamaya çalışarak. Un paketine yüz çizmeye başladı sessizce, nefes alış-verişinin düzene girmesini beklerken.

Ne kadar çok arzuladığını kelimelerle anlatamazdı. Bunu bir kendisi, bir bedeni, bir de Tanrı biliyordu.. Deli gibi istiyordu Yi Fan'ı.

Iki büyük daire çizgi Yixing, beyaz un paketinin üzerine. Küçük bir burun, minik bir tebessümle tamamladı un bebeklerinin yüzünü. Siyah kalemin kapağını kapatarak bıraktı masaya. Yi Fan, gülümseyerek çekti un paketeni. Gıcık etmek istiyordu Yixing'i; uyuz olmasını sinirden delirmesini istiyordu. Sinirlenince nasıl göründüğü geliyordu aklına.. Seksi... Elleri renk renk dizilmiş kalemlerin üzerinde gezdi Yi Fan'ın. Kahverengi kalemi alarak iki üç kıvrım çizdi un paketinin yüzüne. Un paketinin üzerine çil yaparak gözlerinin içini maviye boyadı.

" Tatlış oldu ki. Merhaba ben un, babam seninle çocuk yapmak istiyor. Çık tıtlıyım! "

Yi Fan, un paketini suratına tutarak oynatıyordu. Sesi incelmiş, bir kız gibi çıkmıştı. Kahkahaları yayıyordu seminer salonuna. Kensilerine odaklanan bakışları önemsemedi Yi Fan, uzun süre sonra ilk defa gerçekten eğleniyordu. Yixing, dudağını içeri çekerek tek çizgi haline getirdi. Elinde oynadığı küçük pijamanın içine pamuk doldurmaya devam etti Yi Fan'a bakmamaya çalışarak. Çünkü biliyordu, ona bakarsa eriyip gidecekti, teslim olacaktı.. Bu yüzden bakmadı ona, deli gibi istesede, manyakça arzulasa da yapmadı..

VIVACIOUS (KRAY FANFİC) (✓)Where stories live. Discover now