Hoofdstuk 9

132 16 2
                                    

*Luke's Point of View*


Zenuwachtig kijk ik haar aan.


Zal ik het vragen?

Wat zou ze ervan vinden?

Zou ze het leuk vinden.. Of juist niet..


Allemaal gedachtes. Opnieuw. Het lijkt of ik iemand anders ben in haar bijzijn.  Als zij erbij is denk ik na over alles, ben ik niet meer die impulsieve Luke die ik anders wel altijd ben.. Alhoewel, ik kan ook goed piekeren. Dan weet je niet wat je moet doen. Dit is zo'n moment. In piekeren ben ik de allerbeste. Zoals alle mei- shit. Vergelijk ik mezelf nou net met een meisje?! Ik moet nadenken als een echte jongen dat doet. Hoe denken echte jongens na?


Hemmings, niet denken, maar doen.


Ja, inderdaad ja. Gewoon doen. Neem de stap. Just do it. Niet nadenken. Dan kom je eroverheen. Zenuwachtig doe ik mijn handen in mijn zak en kijk haar aan. Ze lijkt zo lief. Zo schattig. Zo van mij.. God. Daar ga ik weer.


'Eh.. Melissa.. I-ik  heb een klein p-probleempje.. Nou ja.. Probleem.. Niet echt.. Maar ik vind je een soort van.. Leuk.. En ik wil je vragen of..' stotter ik. Ze kijkt me weer aan met de ik-denk-dat-ik-het-al-weet blik. Ze glimlacht. Heb ik het goed gedaan? Deed ik dit nou goed? Serieus? Ik?! Ik ben hier nooit goed in..


'Ja..' glimlacht ze en kust me zachtjes. Ik kus terug.


Mission accomplished.

She's mine now. And no one else's. I never expected that my best friend would become my girlfriend. Now she's my girlbestfriend.

The love of my life.




Letters {L.H. fanfic}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu