CITY BOIS -THOR

59 2 1
                                    

City Bois - Thor

Du er lige kommet hjem fra USA du har boede der i 3 år men nu skal du til københavn igen og bo selv.din forældre vil nemlig blive boende i USA det er de synes det var helt fantastisk.

Din fætter har invitert dig til fest i aften, virkelig set frem til den fest i mange måneder.
Men du bliver lidt nervøs ved tanken, det endste der går igennem dit hoved hver gang du tænker på det er. Hvad nu hvis der er ingen jeg kender.

Når men du står og venter på din kufferter da du har ventet i 1 time og de stadig ikke er kommet. Går du hen til fly-kontrollet de undersøger sagen, de kommer så tilbage efter 30 minutter de fortæller dig at de er blevet i fly-kontrollet.
Du bliver lidt trist, men de siger du får det tilbage efter nogle dage, men du kigger på din mobil og ser klokken allerede er 11.20 du skal nå bussen 11.25 du skynder dig og løbe ud til bussen.
20 minutter efter ankommer du til din lejlighed,sidste sommer købte i fede ting fx. Sofa osv så den var helt klar til du ankom..
Der er kun nogle timer til du skal være der. Du tænker jeg har ikke noget pænt tøj og tage på, så du vil ned på strøget og købe noget nyt tøj. Du går ind i MSCH og finder den pæneste kjole du køber den. Du køber også noget andet tøj. Nogle nye sko og sådan lidt fedt tøj.

Når men efter du har været i byen tager du hjem , du går i bad tager tager kjolen på som du lige har købt og glatter dit hår og tager lidt makeup på.
Din fætter ringer, du syndes det dejligt høre hans stemme igen, han spørg om du ikke kommer over lidt før så vi kan når snakke sammen du siger ja. Du får adressen, og begynder gå da du kommer der over ringer du på døren.

Han siger hold da helt om og står han står med åbent mund, du smiler bare lidt til ham. Du giver en krammer og siger " nøj hvor har jeg dog bare savnet dig meget". Han siger "kan kun sige ilm".

Du begynder spørg lidt indtil ham du spørg "hvem kommer endlig til festen" han svare hurtigt "Du ved bare nogle venner". En time efter begynder de andre lige så stille at komme ikoner gående ned du kigger ned for du bange for vælte. Ligepludselig støder du ind i en dreng han siger.
" ej det må du virkelig undskylde det var ikke meningen"
du kigger op og ser den flotteste dreng du nogle sinde har set, du smiler bare til ham"
Han spørg " hvorfor er du her endelig?"
du svarede " det min fætter der holder festen
" han tænker og lige pludselig spørg han " jamen hvorfor har du ikke været med før?"
" du svarer det fordi jeg har boede i Italien i 3 år."

"Han siger hey for resten hedder jeg Thor han spørg hvad hedder du så"
Du svare jeg hedder ( dit navn)
"han spørg har du set X-Factor før du vidste ikke rigtig hvad det var og svarede "Nej hvad er det!"
Han svare "det er sådan et show hvor man synger"
"du siger bare nårhh og tænker lidt"

Han spørg efter dit nummer du giver ham det self. På en lille stykke papir.

Nogle timer efter du er kommet hjem. får du en sms fra ham der står....

Thor "Hej tak fra i går fra Thor<3"
Dig " hej selv tak det var rigtig hyggeligt <3"
Thor " måske kunne vi finde en dag?<3"
Dig "ja det lyder da rigtig hyggeligt!!<3"
Thor " skal du noget iaften?<3333"
Dig " nej?<33"
Thor " Vil du hjem til mig, mine forældre er ikke hjemme i aften <3?"
Dig " jada <3"
Thor " han giver dig adressen, du kan bare komme når du klar <3"

Du begynder og gøre dig klar og tager overtøj på og låser døren, du begynder gå hjem til ham da du kommer der hjem har han bare det fedeste hus ever.
Lige som jeg har forstillet mig stort og pænt. I sætter jer ind i sofaen ser en hyggelig film da tiden går, bliver det aften Thor spørg (dit navn) vil du med ud og spise? Du svarede ja. I går ned til det nærmeste pizzarier, thor siger jeg betaler. Du smiler til ham og fortæller hvad du skal have. I vælger og tage det med hjem.

Efter i har spist maden, går i ind på thors værelse i sætter jer i sengen du sidder mellem Thors ben. I ser en mega uhyggelig film og du skriger og kigger ned i puden, og thor begynder grine lidt, og tager din hånd. Da filmen er slut.
Kigger i hindeanden i øjnene og i stiver hindeanden dybt ind i øjnene han kysser dig på munden det følelse godt syndes du. Lidt efter begynder i og snave.
Efter noget tid falder i begge to i søvn.
Næste dag skynder du dig hjem.
Da du lige skal nå nogle små ting.
Du får en besked fra Thor hvor i der står...

Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: May 01, 2015 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

City Bois -THOR...Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora