Verrassing

191 20 0
                                    

Harry pov

Ik hoor voetstappen op de gang. "Rustig James."hoor ik iemand zeggen. "Ginny!"roep ik. "He harry ik heb een verrassing."zegt ze. "Nou vertel op."roep ik snel. Ze pakt een envelop uit haar tas en geeft hem aan mij. "Eerst een kusje."zegt ginny. Ze trekt de envelop weg. Ik geef haar een kus en trek snel de envelop uit haar handen. Ik maak hem open. Er zitten drie rare foto's in. Dan zie ik wat het is. "Ginny ben je zwanger?"vraag ik. Ze knikt. "O ik ben zo blij!!"roep ik. Ik trek ginny naar me toe. Ik kus haar. "Zo zo wat is hier aan de hand?"vraagt de dokter. " Uhm niks."zeg ik snel. "Wanneer mag harry uit het ziekenhuis?"vraagt ginny. "Over ongeveer een week."zegt de dokter. "gelukkig ik mis hem,"roept ginny.

Ginny pov

Ik ga weer naar huis. Ik mag van de dokter niet bij harry slapen. James huilt. "Sssst stil maar."zeg ik. Ik breng James naar bed en ga zelf ook naar bed.

Ik weet het het is niet zo geweldig, maar het is toch wat. Maar ik deed het omdat ik zo veel van jullie hou lieve lezertjes. Vergeet niet te stemmen en te reageren.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Love story Hinny 2 (voltooid)Where stories live. Discover now