Hoofdstuk 19. Lekker bezig

280 28 1
                                    

Het is was een enge week, maar ook een leuke. Ik heb veel tijd doorgebracht met Fred, dat was fijn. Maar we hebben geen een keer afgesproken zonder te roken, en ik heb Fred erop betrapt dat hij ook een keer heeft gedronken. Maar wat moet ik ermee, als ik niet mee doe zegt hij dat hij me weer alleen laat. En trouwens het is toch Fred's leven, hij moet zelf weten wat hij ermee doet.

Ik had mijn koffer gepakt en het was eindelijk tijd om naar huis te gaan. Ik liep naar de grote wachtend tot het tijd was om naar huis te gaan.

'Dude.' Verschrikt keek ik om en ik zag Fred staan. Ik zei hallo terug en hij kwam naast me zitten. Fred vertelde een verhaal maar ik luisterde eigenlijk niet, als ik vanmiddag thuis ben. In welk huis ben ik dan? Ben ik dan bij oma, of bij pa?

'James!' Schreeuwde Fred ineens in mijn oor. 'Wat?' Vroeg ik geschrokken. 'Je luistert niet eens.' Zei hij boos en hij liep weg. Lekker bezig James, doet ie eindelijk weer normaal tegen je maak je hem boos.

Ik at mijn ontbijt op en ging daarna naar boven mijn koffer pakken omdat het eindelijk tijd was. Ik liep richting de trein en eindelijk zat ik. Na tien minuten zat ik nog steeds alleen, er zal wel niemand meer komen. Dacht ik.


Doe me geen pijn -James Potter- DutchWhere stories live. Discover now