5.Yağmur yağıyor

40 1 0
                                    

Buluşmak için bir parkı seçtim. Yerini ona mesaj attım. Parka geldiğimde Mine yoktu henüz. Bir banka oturup etrafı izlemeye başladım.
Çocuklar çocukluğunu en mükemmel şekilde yaşıyor. Yüzlerinde kaygıya, hüzne dair hiçbir şey yok. Baharın tadını en iyi çıkaran onlar sanırım. Tabi kuşlarda bu kadar insandan faydalanıp karınlarını doyuruyor. Bahar onlarada çok yaramıştı.
Gözüm parkın girişine iliştiğinde Mineyi gördüm. Ayağa kalkıp beni farketmesi için elimi havaya kaldırdım. Beni görüp bana doğru ilerlemeya başladı.
Bu sefer neden bu kadar çok heyecanlanmıştım? Farklı biri ile değil Mineyle benim en yakın arkadaşımla buluşuyodum. Bu işte bi gariplik vardı. Evet ben bu kıza aşıktım ve elim ayağım titriyodu. Heyecanlıydım.
Yanıma geldi selamlaştık. Havadan sudan biraz muhabbet ettik. Bahardan, bu güzel havadan konuştuk.
Gülüşleri çok içtendi. Beni benden alıyodu. Kendimi şuan çok iyi hissediyodum. Her şey yolundaydı.
Bir seyyar satıcı geçti önümüzden. Evden çıkalı çok olmuştu. Bir şeyler atıştırmak istedim. Minede buna katıldı ve yiyecek bir şey almak için durdurdum satıcıyı. 2 simit ve kalan son gazozuda aldım. Bir gazozumuz vardı. Kuru kuru da simiti kimse yemezdi.
Adamdan ikide pipet aldım. Gazozu paylaşacaktık. Şimdiye kadar hic yapmadığımız bir şeydi bu ama güzeldi.
Biraz yürümek için kalktık oturduğumuz banktan. İkimizin ağzından da bir kelime çıkmıyordu. Anın tadını çıkarıyordum açıkcası ben.
Yağmur yağmaya başlamıştı. Yavaştan çizeliyordu. Minenin üstünde bir şey yoktu. Eve gidelim artık yoksa hasta olcaz dedi. Üzerimdeki hırkayı çıkarıp ona verdim. Eve kadar muhafaza eder seni diyerek gülerek hırkamı ona verdim.

Mineden;

Eve geldiğimde sırılsıklam olmuştum. Emirin hırkasıda olmasa çoktan hasta olmuştum. Hırkayı çıkarıp yıkanması için makineye attım hemen. Odama geçip üzerimi değiştirdim ve ardından saçlarımı kuruladım.
Acaba Emir ne yapmıştır diye düşündüm. Dışarda yağmur durmuştu. Bi mesaj attım hemen " Hırka için yeniden teşekkür ederim. Olmasaydın daha fazla ıslanıp hasta olmuştum şimdiye. Sen ne yaptın, ıslandın mı fazla." Gelecek cevabı merakla bekliyordum. Onun için endişeliydim. Hasta olmamıştı diye temenni ediyordum.
"Biraz ıslandım, hasta olmamak için dua ediyorum." diye cevap verdi. Onun için şuan daha çok endişelenmiştim. Bir mesaj daha geldi o an Emirden "Endişelenecek bir şeyim yok ama hemen kurulandım. İyiyim şuan." Buna sevinmiştim onun iyi olması beni mutlu etmişti.
Telefonumu elime alıp en beğendiğim şarkılardan birini açıp kendimi yatağa bıraktım..
"Bir bahar akşamı sen diye öldüm ben.. Sana sarıldığımda yağmur duracaktı.."

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 04, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Mavi BalonWhere stories live. Discover now