hoofdstuk 2

216 11 0
                                    

(Sexscene) pov Lex Famke zegt ja natuurlijk en ik begin haar te zoenen en ik doe langzaam haar blouse uit en ik zoen haar nek en ze kreunt zachtjes ik glimlach en ik trek haar topje uit en ik duw haar zacht op haar bed en ik doe mijn tshirt uit ze glimlacht stout naar me ik ga op haar liggen ik zoen haar hals en ik ga langzaam naar beneden ik weet dat ze geniet.
Pov Famke
Ik kreun zacht Lex komt bij mijn spijkerbroek aan en hij maakt mijn riem open en mijn spijkerbroek en hij trekt mijn spijkerbroek uit en zoent mijn bikini lijn ik zoen in zijn nek en hij maakt mijn bh los en gooit hem op de grond hij maseert zacht mijn borsten ik kreun wat harder.
Pov Samuel
Ik loop langs de kamer van Famke ik hoor gekreun ik denk ook lekker bezig ik loop door naar mijn kamer en ik sluit mijn deur.
Pov Famke
Ik hoor een deur sluiten ik denk dat is Samuel hij leid me erg af Lex verluistert wat is er babe? Ooh ik hoorde Samuel lopen als Lex me weer begint te zoenen in mijn nek hoor ik de deurbel en Samuel loopt weer langs mijn kamer de trap af Lex zegt babe ontspan je nou doe niet zo erg gespannen en hij zoent mijn buik ik ontspan weer langzaam als ik een de stem van Dioni en Kaj hoor spant mijn hele lichaam weer aan en ze lopen omhoog langs onze kamer ik staar gespannen naar de deur ik hoor een deur dicht gaan ik zucht en ik laat mezelf weer achterover vallen Lex zoent mijn hals en pakt mijn slipje hij trekt hem uit en hij doet zijn spijkerbroek en boxer uit en hij pakt een condoom en doet die om hij komt naast mij liggen en ik zoen hem in zijn nek en Lex zegt ready ik knik kort en ik sprijd men benen en Lex gaat bovenop mij liggen en ik voel hem langzaam in mij gaan als de deurbel gaat span ik mijn hele lichaam aan Lex trekt zich terug en ik verga van de pijn als hij naasr me ligt roep ik gvd Lex dat deed tyfus pijn ik hoor geklop en de deur wordt geopent daar staat Samuel en ik kijk hem boos aan en hij sluit vlug de deur en loopt de trap af en ik hoor weer voetstappen en een deur dicht gaan ik zucht en Lex zegt srry babe ik wou je dit niet aan doen en hij zoent me weer en maseert mijn borsten ik kreun luid maar dat vindt Lex alleen maar sexy.
Pov Dioni ik hoor gekreun ik zeg jeetje die gaan hard Kaj zegt ach het mag wel niet en Jai begint hard te lachen
Pov Famke
Ik voel hem langzaam naar binnen gaan Lex zoent me en hij gaat sneller heen en weer ik zoen hem in zijn nek en ik kreun luid Lex Lex Lex! Als hij naast mij rolt en hij is helemaal bezweet en ik ook Lex doet zijn condoom af en doet zijn boxer aan en gooit mijn bh en slipje naar mij ik kleed me ook aan en hij gaat weer naast mij in bed liggen en slaat het dekbed over me heen en ik geef hem een zoen en hij zegt srry babe dat ik je pijn beet ik zeg dat was de schuld van Samuellul en hij lacht en strijkt licht over mijn buik ik glimlach en ik geef hem een zoen en ik vraag peukje? Hij knikt en ik steek een peuk aan en we delen de peuk samen.
pov Kaj
Het is weer stil en Dioni grinnikt ff.
Pov Lex
Ik geef Famke een zoen en ze legt haar hoofd op mijn borst en zo vallen we langzaam in slaap.

fries pleegzusje ft. Samuel Leijten (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu