Записките на Ричи част 2

2K 112 14
                                    

Здравейте! Ние сме в апартамента на Маделин в момента четете новите ми записки. Сега се разхождахме в кухнята и видяхме че има следи от кръв навсякъде. Имало е бой с ножове. Взехме отпечатъци и още няколко улики. Тръгнахме нагоре по стълбите.
-Ау!! Мамка му! Тази дъска се счупи.- извика Били- моят колега.
-Тук всичко е възможно не се пали ;). - пошегувах се.
-Хаха много смешно. Айде върви.!
-Добре де. Вървя ако не виждаш.
-Само че като охлюв!
-Чакай! Тихо! Мисля че чух нещо!
-Да и аз мисля така. - вратата на една от стаите беше леко открехната. Отвътре се чуваха странни звуци. Приближихме се и аз надниках. Вътре имаше някаква жена която вероятно ядеше нещо. Нещо местно,оу сурово месо- гадост. Какво по.... О боже! Тази жена ядеше човешки труп.!!!! Какво става?! Приятелят ми изтича надолу по стълбите, но тази жена го чу! Остави трупа взе един чук и тръгна да ме гони! Аз се затичах но крака ми пропадна в счупената дъска и се заклещи. Така да се каже бях на ръба. Тази канибалка замахна с чука но нещо отзад и разцепи главата с брадва. Чука изпадна от ръцете й и леко удари бедрото ми. Когато погледнах нагоре видах.. О боже Маделин!!! Тя беше в синини. Цялата беше в черно и имаше кръгове под очите. Едната й ръка кървеше.
-Добре ли си?- попита тя.
-Аз.. Аз. Да.. Но ти?!! Какво е станало с теб?- казах леко уплашен.
-Дълга история. Нека ти помогна да излезеш,?
-Ъм добре. - тя хвана ръката ми и ме издърпа. Погледна ме уплашено.
-Е сега ще ми кажеш ли какво става?- отново настоях.
-Виж Ричи.. Сега трябва да дойдеш с мен. Трябва да избягаме. Ще ти разкажа по-късно.!- каза тя и стисна ръката ми. Аз си замълчах и тръгнахме надолу по стълбите. Седнахме на масата. Тя отиде до шкафа и взе някакъв пакет от бисквити.
-Честно казано нямам апетит.- казах аз.
-Няма да ядем! Тук има някои неща които трябва да ти покажа!- тя отвори пакета и извади някакви листа, снимки, фотоапарат, ножче, хапчета и една чаша.
-За какво са ни тези неща?
-Просто млъкни замалко и ще ти обясня.
-Добре ти командваш.
-Значи на тези листчета записвах повечето неща които ми се случваха- нещо като дневник. Тези снимки ги правих когато ми се случиха едни неща за които не искам да говора. Фотоапарата записва от тази дупка ето тук, вече 2 месеца всичко което се е случило в къщата ми. Това ножче е за защита. А тези хапчета са, когато съм гладна или съм в отпадналост.
-Уоааа. Ти наистина си странна. Само дето незнам как си жива? Това как ще ми го обясниш?
-Това като отидем в гората.!
-Аа не!! Тук си сама! Няма да идвам в гората..! Млад съм за да умирам!
-Искаш Беки да те изяде ли?! Окей ти губиш!
-Чакай,чакай!! Значи онази канибалка която се опита да ме убие се казва Беки??!!
-Не сестра й се казва така!
-Тя има сестра!!?????
-Да. Сега промени ли си мнението?
-Май да .. Е тръгваме ли?
-Да! Хайде!- тръгнахме към гората. ...
Е какво мислите? Изненадах ли ви? Какво ще стане с Ричи? Ами Мади- тя е жива - не го очаквахте? Моля коментирайте и ми кажете как мислите че ще се развият нещата... :)


ШепотWhere stories live. Discover now