" ÖPÜŞME VAKASI "

42 5 1
                                    


Batu dudaklarını dudaklarımla birleştirdiğinde affallamıştım. Bu da neydi böyle?! Daha bugün burun buruna geldiğimde Öztürk onu kaşımıştı! Karşılık vermiyodum bn sadece Öztürk' e karşılık verirdim. O da belki. Ellerini belime dolandırıp beni kucağına otutturdu. Batu bana o şeyi yapmazdı dimi???? Dudağımdan ayrılıp boynuma öpücük kondurmaya başladı. Lanet olsun birisi gelmeli. Beni çok sıkı tutuyodu. Eminim öptüğü yerler moraracak. Bunda bahsede girebiliriz ;) Onu omzundan ittiriyorum ama kımıldamıyo. Bu ne ya artık hayatımı bok ettiler.

Kapının kırılmasıyla Batunun oraya bakmasıyla ben onun kucağından koşarak kapıyı kırana koştum. Bu koku..evet...evet...bu Öztürk!! Boynuna sımsıkı sarılmıştım. Kokusunu içime depo ettim. Lazım olurdu bi gün!! Beni kucağından yere atıp Batuya bir yumruk geçirdi. Ağzım 'o' şeklinde açılırken bi yumruğunu da dudağına geçirdi. Yumruk ata ata bişiyler geveliyodu.

"Sen.. Nasıl benim kı.. Senin ölümün benim ell.." bu kadar anlamıştım. Bir an düşündümde Öztürk' ü özlemişim sanki. Kokusu, dudakları, tişörtünden çıkmak için bağıran kaslarını.. Ben ne diyorum ya. Tövbest. Onlara baktığımda Batunun yüz fena, kan içinde. Sonunda Öztürk' ün koluna yapışıp geri çekmeye çalıştım. Ama o öküz gibi MAŞALLAHH..kımıldamadı.

"Berk yeter." diye bağırdığımda Öztürk kafasını bana çevirdi. Sonunda benimde burada olduğumu hatırladı.

"Güngör." dedi dişlerinin arasından. "Bu it senin dudaklarının tadını aldı." dediği üzere Batuya dönüp tekrar yumruklarını yineledi. Batu ise :

"Gerçekten dudaklarının tadı mütişş.." dedi 'ş' yi uzaltarak. Utanmıştım. Batudan böyle bişey beklemezdim. Gözlerim direk zemine yöneldi. Öff şuan Öztürk' e sarılmak istiyorum. Evet doğru duydunuz Öztürk' e sarılmak istiyorum.

***

Şuan Öztürk' ün evinde oturuyoruz. Yumruklarını bitirince beni kolumdan tutup buraya getirdi. Annesi ve babasını gördüm. Selim Bey ve Canan Hanım. Çok sıcak kanlılardı ama Öztürk sanki o aileden çıkmamış somsoğuktu. Gerizakalıdan ne beklersiniz ki?. Öztürk' le Canan Hanım mutfağa gittiler bizde Selim Beyle oturuyoduk. Buraya geldikten sonra utancımdan hep zemine bakıyorum. Zanginlerdi baya. Zeminleri bile altındandı. Ben bu altın zemine basmaya kıyamam ya. Selim beye lavabonun yerini sordum. İzin isteyip lavaboya yani yukarı çıktım. Yanımdaki odadan Canan hanımın sesini duydum. Öztürk' le konuşuyolardı. Kapıda azıcık aralıktı. Ben meraktan ölürüm ya. Kapıya yaklaşıp onları izlemeye ve dinlemeye koyuldum.

"Berk beni özlemedin mi yoksa?"

"Güngör burdayken olmaz."

"O varoştan banane." bana varoş demişti. Gözümden bir damlanın akmasına izin verdim.

"Güngör varoş falan değil beynine kazı bunu." ne yani şimdi Öztürk beni savunmuş muydu?

"Ya o kızı boşver ben seni çok özledim." dedi ve komidine yaslanmış olan Öztürk' ün yanında bitti.

"Bende seni özledim." deyip Canan hanımın dudaklarını sömürmeye başladı Öztürk. Bu..bu..olamazdı dimi? Öztürk Cananın belinden kavrayıp kendisine bastırdı. İnanamıyorum!!! Daha fazla orada durmayıp banyayo girdim. Aynada kendime baktığımda yüzüm bembeyaz olmuştu. Ellerim de öyle. Suyu açıp ellerimi ve yüzümü yıkadım. Havlu yardımıyla kurulanıp aşağı indim. İndiğimde Öztürklerde gelmiş oturuyolardı. Hiç bişey olmamış gibi davranamazdım. Ya ben evime gitmek istiyorum. Annemin yanına gitmek istiyorum ona sarılmak. Öztürk' ten de yavaş yavaş soğuyorum.

1 HAFTA SONRA

Öztürk beni annemin evine bırakmıştı. Annemlede konusmustu. Annem bana her boku açıkladı. Babam aslında bizi bırakmamış.

Hazır mısınız?

Söylüyorum..

ASLINDA BABAM ÖLMÜŞŞ..

Bnde ilk duyduğumda kötü oldum ama sonra Öztürkün babasının öldürdüğünü söleyince sinirlendim. Neden benim babama zarar verir ki? Neden? Annemle şuan kahvalti ediyorz. Bana öle bi bakıyo ki içim acıdı. Neden bana bole bakiyosn anne? Sonunda fazla dayanamadan agzimi actim.

"Bana ole bakma anne." dedim.

"Kizim sana solemem gereken cok onemli bi konu var." dedi.

"Neymis solede bilelim anne." dedim.

"Sen evlenceksin." oha Öztürkle miiii? ❤-❤

"Kiminle?" dedim.

"Babamın tanıdıgı bi adam babam soledi seni istiyormus. Sen de dedeni kirmicaksn ve evlenceksin. O sansli kisi kimse tamam mi? Evlenmessen deden bizi evlatliktan cikarcakmis. O kadar ciddi bisey yani kizim." annemin soledigi sozler ardina yuzum dusmustu. Ya ben Öztürkü istiyodum. Çok yüzsüz bi kiz oldum bn :D

"Tamam." diyebildim.

Bakalim karsima cikan erkek yasli mi genc mi? Bana dua edin lan ;l cok zor durumdayiz. Evlenmezzem evlatliktan cikarcakmis o kadar ciddi bise yani. Off..

________________________________________________________________________

Siz vote vermessenz kisa hazarim bende hıh -,-

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 13, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SİYAH BEYAZWhere stories live. Discover now