Chapter 1.

5.7K 177 1
                                    

Sa incepem cu inceputul. Eu sunt Katrina si am 18 ani. Parintii mei sunt divorțați de cand eu aveam 11 ani. Eu stau cu mama, dar tata mai ma viziteaza din cand in cand. Pot sa spun ca am o viata perfecta de cand stau cu mama.
Sunt trezita din visat de catre mama.

"Katrina, a venit Toni!" Tipa mama de jos. Antonia, Toni pe scurt, este una dintre cele mai bune prietene ale mele. Ne cunoastem din primul an de scoala.
"Grabestete!" Oh, uitasem. Ma pregatesc sa merg la o petrecere. Este ultima zi de vacanta, unii acum se pregatesc pentru maine dar noi dam petrecere.

Mai ma uit o data in oglinda sa vad daca arat perfect. Am ales o rochie rosie peste genuchi, pantofi cu toc tot rosii, ca machiaj am folosit putin fon de ten, rimel si un ruj rosu aprins. Parul l-am lasat natural deoarece il am ondulat imi iau telefonul de pe noptiera si ies din camera.

"A dat domnu sa vii" spune Toni iar eu ii scot limba. Si incepem amandoua sa radem. "Arati bine Kate" ma complimenteaza Toni.

"Mersi, imi place cum te-ai imbracat". O pup pe mama pe obraz si iesim din casa. Ma urc in masina lui Toni, dam drumul la radio si acolo era melodia mea preferata Avril lavigne- bad girl. Incepem amandoua sa cantam si sa tipam in masina. Daca ar fi cineva cu noi ar spune ca suntem ciudate.

Am ajuns in fata casei lui Zayn. El este unul dintre prietenii mei idioti. Intram inauntru, casa era plina cu tot felul de adilescenti. Unui mai beti ca alti. Unii erau pe mese si dansau, altii se lingeau pe unde apucau. Ma stramb putin cand ii vad facand asta. Nu puteau sa isi gaseasca o camera? Serios acum.
Ne strecuram prin multime pana ajungem la grupul nostru.

"Heeei Kate! Imi place rochia, dar mai frumoasa esti tu!" Luke...capitanul echipei de fotbal si cel mai dragut tip din scoala. Toate fetele mor dupa el, dar nu ma intereseaza. Incearca de doi ani sa ma invite la o intalnire dar nu reuseste.

"Degeaba Luke, nu vei reusi." Ii spune Melissa lui Luke. Ea, Toni si Amber sunt majorete. Si eu sunt, dar sunt majoreta sefa. Sunt mai speciala...stiu.

"Pamantu catre Kate!" Striga Melissa. Imi indrept capu catre ea si isi da ochii peste cap. "Cum ziceam. Avem un nou profesor de engleza. Si ce mai profesor, are 22 ani!" 22 de ani? Cam tanar.

"Serios? Nu te cred. E asa tanar." Apare si prietenul nostru gay Derek. Sincer daca iar placea fetele as fii impreuna cu el.

"Ia-ti gandul de la prostii ametitule. Nu am venit la petrecere sa vorbim despre scoala, hai sa ne distram!" Tip eu cat de tare pot.

*dupa 4 ore*

Ceasul este 1:00 dimineata, si eu sunt beata. Maine am ore deci trebuie sa ma duc acasa.
Mama a venit sa ma ia. Nu am spus la nimeni ca plec. Nuu isi vor da seama ca am plecat. La cat au baut....imi si imaginez. Ma urc in masina, si nici nu stiu cum am ajuns asa repede in fata casei...

Am urcat la mine in camera si mam trantit in pat fara sa ma mai schimb. Am inchis ochii si am adormit instantaneu.

Nu este cel mai bun capitol
...dar sper sa va placa.

*Daddy* (H.S)Where stories live. Discover now