Capitolul5: Hades si Anabella

664 38 0
                                    

Anabella pov .

M-am trezit destul de devreme lucur ciudat pt mine deoarece eu nu sunt matinala ...

Iar Hades era de negasit , mi-am facut un dus si m-am imbracat cu niste blugi negrii si o camasa rosie in carouri pt ca era singurele haine pe care le-am gasit , toate cremele , machiajele ... Etc ale mele lipseau si deasemenea si hainele , la baie nu am mai gasit decat gelul meu de dus si un prosop ...

Pun pariu ca Hades a facut toate astea .

Dupa ce am terminat mi-am prins parul intr-un coc dezordonat si am coborat la bucatarie unde Andreea si Derek se giugiuleau ... Am batut in tocul usii ca sa le atrag atentia , imediat au incetat si au rosit amundoi .

-Buna dimineata unde sunt lucrurile mele , dar Hades ..?

-Buna dimineata , sufletelul tau pereche sa ocupat de ele , te-a facut bagajul si la pus pe Beta sa ti le duca la noua casa , iar el trebuie sa vine , si ia zi.... Te-a marcat deja ?

-Nu ! Dar tu si Derek ?

-nu..

-A deci ...

-Sa nu intrasnesti ! *Ma amentinta Andreea ..

Nici nu am observat ca Derek nu era in bucatarie si o tulise de mult .

Am infulecat tot din farfurie pe care Andreea mi-o pusese in fata si am inceput sa spalam amundoua vasele cad un chicotit sa auzit si noi ne-am intors repede privindu-ne sufletele noastre pereche care se uitau la noi si zambeau .

-Esti gata ?

-Da !

Hades m-a luat de mana si am plecat spre Ferariul negru din fata casei . Inainte sa intru in masina mi-am luat la revedere de la toti si am imbrtatisato cat de tare am putut pe sora mea care a facut acelasi lucru , am intrat in masina in drepta suferului si am pus centura , am dat drumul la muzica si drumul a fost tacut ma gandeam duar la faptul ca este posibil sa nu ma placa si sa nu imi fac prieteni daca nu sunt demna de luna suprema ?

Atunci ceva mi-a ateas atentia incheietura mea care avea scris su rosu "Hades" m-am uitat la pereche mea si am observat ca si el ave anumele meu scris cu rosu la incheietura . nu amzis nimik si am inceput sa ma gandesc ca nu sunt demna de el ! Daca nu va merge bine ? Daca cei din haita lui nu ma vor accepta ?

-Te vor accepta!

-Nu pot sa cred ca mi-ai citit gandurile in tot acest timp !

-Scuze nu ma puteam abtine !

-Scuze acceptate .

Nu am mai zis nimik si nici nu m-am mai gandit la probleme ci am dat muzica mai tare fredonand in gand versurile piesei .

-Am ajuns !

Am deschs usa masini chiar cand Hades sa pregatea sa o deschida el .

-Pot si singura , multumesc!

-Stiu dar data viitosre te rog sa astepti !

Am dat din cap arfirmativ si l-am privit cum se indrepata spre casa mare cu cateva persoane in pradul usii, eu megeam in spatele sau si el sa oprit brusc lovidu-ma de spatele sau .

-Sa intamplat ceva ?

-Nu imi place ca stai in spatele meu locul tau este in drepata mea ! Si asta fin spuse ma ia de mana eu pozitionandu-ma in drepata sa .

O femeia a venit si m-a strans tare in brate jur ca mi sa albit si parul la cat de tare ma stran in brate .

-Mama , o sufoci ...

Iubire de Alpha(un nou suflet pereche)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum