I want only you

957 30 4
                                    

P.O.V. JADE

Ik zie dat Summer naar me kijkt. ''Wij gaan alvast naar de auto," mompelt Summer tegen mij. Ik knik. Ik hoor ze naar beneden lopen. Ik blijf naar mijn gitaar staren. Ik hoor Summer van beneden roepen: ''Kom je nog Jade?'' Ik heb helemaal geen zin in school en ik roep tegen Summer: ''Sorry ik ga vandaag niet mee, ik voel me niet zo lekker.'' Het was eigenlijk een leugen. Mijn moeder komt naar boven lopen om wat ik net heb gezegd. ''Ik zal school wel even bellen dat je niet helemaal fit bent,'' zegt ze tegen me. Ik knik en loop naar mijn bed toe en kruip onder de dekens. Waarom is mijn leven zo ingewikkeld. Ik zucht, hoe kan ik Harry overtuigen dat ik beter ben dan Summer. Ik ga Summer om een metamorfose vragen. Vooral voor de X-Factor. Ik zucht en word bang van het idee dat ik voor een volle zaal moet optreden. Ik draai een paar keer en val dan eindelijk in een droomloze slaap.

''IK BEN THUIS,'' roept Summer door het huis. ''Moest dat zo nodig?'' vraag ik zuchtend. ''Ja eigenlijk wel,'' zegt Summer terwijl ze naar me grijnst. ''Vertel me waarom je zo raar de laatste tijd zo anders doet,'' het was meer een opdracht dan een vraag. Ik knik en begin van vooraf aan. ''Toen ik voor het eerst Harry ontmoette was het gelijk vertrouwd. Ik kan alles aan hem vertellen net zoals ik dat aan jou kan.'' Ik zucht en ga verder met mijn verhaal. ''Ik merk dat ik verliefd op hem ben en soms zijn humor en alles beter begrijp dan jou,'' fluister ik erachteraan. ''Ik heb vaak meningsverschillen met Harry en eigenlijk ga ik alleen met hem uit omdat ik hem knap vindt,'' zegt Summer knikkend. ''Ik maak het met hem uit en leg het hem uit,'' zegt Summer vastbesloten. ''WAT, neealsjeblieftvertelhemnietdatikverliefdophembendanschaamikmedood,'' zeg ik snel achter elkaar. ''Gekkie, ik weet zeker dat hij jou ook leuk vindt,'' zegt Summer terwijl ze me een knuffel geeft zoals alleen Summer dat kan. ''En weetje ik merk dat ik eigenlijk nog steeds  verliefd ben op Mike ik wil dit helemaal niet Jade. Ik deed dit om hem jaloers te maken maar hij.. hheefft nu ook een ... vriendin,'' zegt Summer terwijl de tranen over haar wangen stromen. Als mijn tweelingzus aan het huilen is raakt mij dat diep van binnen. Ik moet ook huilen om alles wat is gebeurd. Summer grinnikt. ''Kijk ons nou, twee verloren huilende meisjes,'' zegt Summer. ''Ja inderdaad,'' zeg ik instemmend. Ik hoor de bel. ''Summer it's me,'' ik hoor Harry's stem door het huis galmen. Summer kijkt me met angstige ogen aan. ''Je kan dit Summer,'' zeg ik gerustellend tegen Summer. Summer knikt ik geef haar een knuffel. Summer veegt snel haar tranen weg en loopt aarzelend naar beneden. ''Hey Summer,'' hoor ik Harry's stem zeggen. ''Wat is er aan de hand,'' hoor ik Harry vragen.

P.O.V. SUMMER

''Harry,'' begin ik. ''Ikwildatjeweetdatiknooitechtverliefdopjebengeweest maar mijn zusje wel en geef haar alsjeblieft een kans?'' zeg ik snel achter elkaar. Harry kijkt me vragend aan. ''Ik maak het uit Harry, je past veel beter bij Jade,'' zegt ik. Hij knikt. ''Ik zag dit al aan komen ik was niet echt verliefd op jou je was gewoon knap,'' zegt Harry. ''Ik had eigenlijk hetzelfde,'' zeg ik. Ik had nooit verwacht dat het zo zou lopen. ''Maar wat vindt je van Jade dan?'' Uhm, hij bloost. ''JE VINDT HAAR LEUK,'' Ik spring de lucht in. ''En zij vindt jou ook leuk jullie zijn perfect voor elkaar,'' zeg ik met een grote grijns. ''Waar is Jade dan?'' vraagt Harry aan mij. ''Boven op onze slaapkamer,'' zeg ik met een glimlach.

P.O.V. JADE

''Hey,'' zegt Harry terwijl hij naast mij komt zitten. Ik ben zo gefocust op mijn lyrics die ik ga zingen morgen. Ik heb het geschreven op het gevoel dat ik vandaag had. Ik bestudeer het nog een keer voor de zekerheid.

Putting my defenses up

Cause I don't wanna fall in love

If I ever did that, I think I'd have a heart attack

Never put my love out on the line

Never said yes to the right guy

Never had trouble getting what I want

This is our story (With 1D & LM)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora