Prolog

379 31 26
                                    

POV Brian

"Bună, eu sunt Brian !" spun și îi zâmbesc călduros.

În fața mea, se afla cea mai frumoasă fată pe care am vazut-o vreodată în viața mea.

"Hei, Brian, eu sunt Mia !" spune și se ridică. Purta o rochie lungă tăiată pe piciorul drept, roz închis, iar în picioare avea niște pantofi cu toc.

Pot spune că pe lângă frumusețea inedită a fetei, vocea ei este calmă, subțire...perfectă ! Mă face să mă îndragostesc pe loc de ea.

"Vrei...vrei să dansezi cu mine?" o întreb nesigur.

"Depinde...ai...prietenă?" întreabă, privindu-mă întes, în ochii ei citindu-se dorința. "Întreb doar ca...ei bine chiar nu vreau să mă trezesc cu iubita ta pe cap !" spune, iar eu îi zâmbesc și dau negativ din cap.

Îmi dă mâna sa în a mea. Acum o țineam de mână, mâna sa micuță și perfectă.

Înaintam spre ringul de dans, eu punându-mi mâinile pe talia ei firavă, iar ea își pune mâinile după capul meu.

Eram apropiați, prea apropiați, îi puteam simți ochii pe buzele mele și respirația ei caldă pe pieptul meu puțin dezgolit din cauza cămășii pe care o purtam.

Ochii mei s-au mutat pe buzele ei rozalii, după făcând contact vizual. În ochii ei se citea din nou dorința și multe alte sentimente pe care, momentan nu le înțeleg.

Fata asta este prea misterioasă și frumoasă ca să fie reală. Vreau să o cunosc mai bine, să-i dezlușesc toate misterele și să-i ajung la inimă.
_______

Ok deci să încep cu începutul :)) Această carte este dedicată eroului meu, Paul Walker. Toată cartea ca fi inspirată, evident, din seria celor 7 filme "Fast and Furious", personajele vor fi schimbate în mare parte și ei bine cam atât.

Sper mult să vă placă această carte, voi încerca să o fac cât de perfectă pot, pentru că ei bine și Paul este perfect. Și da, ai văzut bine "este" pentru că pentru cei carora le place "Fast and Furious", Paul este în viață și va fi mereu.

Un prolog banal pot spune, dar conținutul cărții va fi complx și bine scris, va asigur. :D

Ly guys

~X.O.X.O~

See You AgainUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum