Iubire la prima vedere ♡.

68 6 2
                                    

Bună . Numele meu este Sarra Adams . Sunt ca oricare altă fată . Nu prea fițoasă , micuță de statură , ochi albaştri şi părul şaten . Ca orice altă fată .. am şi o prietenă foarte bună ( e singura pe care o am ) , pe nume Anna Scott . Ei bine.. Anna este o fire foarte orgolioasă , la fel ca şi iubirea visurilor mele . Este puțin mai înaltă ca mine , are ochii verzi şi părul şaten mai închis. Locuiesc în Germania , deoarece părinții mei au hotărît cu timpul să ne mutăm din vechea țară din cauza baniilor .. şi a locurilor de muncă . Părinții mei nu sunt divorțați . Vor fi aceaşi din totdeauna . Cu timpul , mama şi'a găsit un loc de muncă , fiind receptoare la un hotel din apropiere . Iar tata ?! Tata pot zice că are o meserie pe care orice alt tătic şi'ar dori'o ! Tata , este un super vânzător şi reparator de maşini . Cum părinții mei , impreună cu mine ne'am adaptat repede.. încă nu am putut merge la şcoală..deoarece era pe sfârşite .. am hotărît înpreună cu Anna , să mergem la Paris . Numit şi '' Oraşul Iubirii '' , poate poate ne vom găsi şi noi jumătatea . Părinții noştri au semnat un act , prin care reiese că putem merge la Paris..deoarece încă nu am împlinit faimoasa vârstă de 18 ani .
Bun . Ajungând la aeroport .. adusă de părinții mei . Părinții Annei..nu au putut veni .. Ne'am urcat în avion .. şi ca surpriză.. ce să vezi ?! Eu şi Anna aveam scaunele îndepărtate.. în loc să stam împreună..
Ei bine.. ca să vă zic.. în acest avion erau locuri de 3 . Pe locul 78 am picat eu . Pe locul 79 , a venit un băiat super drăguț .m nu credeam că o să pot sta vreodata lângă un băiat atât de superbb . Iar pe locul 80 , era o femeie mai învârstă .
Asistentele avionului au anunțat că uşile se vor închide şi ca vom decola..
Stând pe scaun.. am făcut cunoştință cu acest băiat .
' - Bună . Numele meu este Sarra Adams . Îmi pare bine ! '
' - Bună Sarra . Nume meu este Eduard . Eduard Dawson . Îmi pare bine ! '
Pe toată durata zborului , am râs împreună cu el , am dormit cu capul pe el , a fost de vis :) . Oarecum .. ar fi fost dragoste la prima vedere..
Sper că vă place :) .
O să pun next , cât de curând .

Dacă nu dragoste , atunci ce ?!Where stories live. Discover now