Sende bizdensin bunu unutma!

38 1 0
                                    

Sabah alarmımın sesiyle kalktım ve louis'ide kaldırdım sırayla duşa girdik sonra giyinip aşağı indik birşeyler atıltırdık ve arabaya binip okulun yolunu tutuk.

Arabayı park etik ve indik harry garip garip bakıyodu baktığı yere baktım ahh tanrımm jak bu tarafa doğru geliyodu onu görünce yüzümü buruşturdum yanımıza geldi ve "oooo bizim ibneler gelmiş ha?" Dedi öyle demesiyle yüzüne yumruğu geçirdim ve "sende bizden birisin jak bunu unutma!" Dedim ve birtane daha yumruk geçirdim bu sefer kulağına eyilip "küçük sırımızı okulun öğrenmesini istemiyosan kapat çeneni ve bize bulaşma!"dedim ve harry'i kolundan çekiştirerek okula soktum.

***HARRY***
Louis jak'ın kulağına ne dedi söylemiyodu bende sormaya devam etikçe beni azarlıyodu son cesaret kırıntılarımla birkere daha sordum "louis jak'ın kulağına ne söyledin artık söyle kaçıncıya soruyorum ya!?!" "Off söylersem çeneni kapatıcanmı?" "Evet kapatıcam" " dedimki küçük sırımızı okulun öğrenmesini istemiyosan kapat çeneni ve bize bulaşma dedim" dedi azım 'o' şekli oldu ve sonra derse girdim.

Öğle olduğunda kantine gitim yemek aldım ve oturucaken louis hemen yanıma geldi ve kolumu tutu ne var bakışları atım louis'de "burası jak'ın buraya oturma" dedi tamam anlamında kafamı saladım ve kalktım başka boş yer bulup oturduk ve yemek yemeğe başladık...

Son iki dersim vardı tenefüsteydik ve louis'le dolaşıyoduk.. Jak yanımıza geldi louis'e koluyla çarptı ve depoya gelin diyip giti louis hemen jak'ın peşinden giti bende louis'in peşinden gitim zil çoktan çalmıştı ve biz hala depoda duruyoduk sonra jak konuşmaya başladı "eeee louis gay'lık nasıl gidiyo?" Dedi ve gül louis'de "LANET OLASI SENDE GAY'SIN!!" Diye bağırdı ben bile kulaklarımı tıkamak istemiştim sesi hala kulaklarımda yankılanıyodu. "NE O LOUİS!? SENLE YAŞADIĞIMIZ AŞKI VE HER GECE OLAN SEVİŞMELERİMİZİ UNUTUNMU!?!" Diye bağırdı louis'de " SENİ SALAK BEN SENİ SEVMİYODUM SEN HER İÇİME BOŞALIŞINDA GÜNDE BEŞ DEFA KUSUYODUM SENDE HEP İĞRENDİM VE İĞRENİCEM O LANET İDDAYI KAYVETİĞİM İÇİN SENLE ÇIKTIM!" Dedi azım gine açıktı ve o an jak louis'e yumruk atı siniri tüm hücrelerimde hisediyodum ve gidip bende jak'e yumruk atım bir daha bir daha sonra bacak arasına tekme atım ve yere yığıldığında karnına defalarca tekme atım acıdan kıvranıyodu jak piçini boş verip louis'in yanıma gitim dudağı kanıyodu. Louis'i kaldırdım revire götürdüm zaten ders kaynamıştı diye düşündüm ve lousi'le arabalarımıza binip eve geçtik louis'in dudağına ne olur ne olmaz tekrar pansuman yaptım ve danteye yemek verdim film açtım ve izlemeye başladık.

Film bitikten sonra odaya geçtik ve giyindik sonra yatık louis kolarını belime doladı ve kendimizi uykunun kolarına bıraktık...

Larry stylinsonМесто, где живут истории. Откройте их для себя