hoofdstuk 1

766 14 2
                                    

POV CAMILLA

"Goodmoring to you the birds are chirping kakakakaka" ik wordt wakker waneer mijn wekker hoor het is 7:00 u ik had het eerste uur vrij dus ik sta vroeg zodat ik lang kan douchen. ik pak mijn kleren wat bestaat uit een een grijs hempje, een 3 kwart grijze broek met gaten,mijn witte adidas superstar en een wit jasje erop.ik loop de douche in zet hem op z'n warmst en na een half uurtje stap ik eruit en doe mijn make-up. Ik zet een wing bij mn ogen,teken mijn wenkbrauwen een beetje,zet klein beetje foundation op,mascara en een dun laagje rooie lippenbalsem. (Zie bijlage). Ondertussen is het al 8:10u en om 9:10u begint de les. Ik ga naar beneden waar het ondertussen al weer een chaos is want ik heb 2 zusjes en 1 broertje. Ik loop naar de keuken en ga ontbijten.ik zit wat te klote op mijn telefoon en ondertussen is het al 10 voor 9 en de bel gaat het is charlotte we fietsen altijd samen. Als we onderweg zijn begint charlotte uitbundig te vertellen over haar "avonturen" met kaj een van samuels vrienden die ook in de BB (boyband) zit. " ik liep door de stad met amber en hij stond daar met dioni en jai en cassius en samuel" vertelde ze uitbundig en bij het horen van de naam samuel haakte ik al af. Maar ze vertelde leuk door ze zei " toen we langs liepen knipoogde hij naar me". Ooeeeh chanter hoor zei ik en we fietse al lachend en ratelend verder. Toen we op school kwamen, stond hij er weer hoor "Samuel fucking leijten" en de Gang. Nour en amber waren er al en stonden op ons te wachten. Toen we aan kwamen en onze fietse weg hadden gelegd,charlotte gelijk naar kaj toe ze zei " hey kaj" en ze knipoogde naar hem. Ik stond er bij toen ik naar samuel keek knipoogde hij verleidelijk naar mij. Ik draaide met mijn ogen en trok charlotte mee terwijl ze door bleef ratelen over kaj nour en amber waren al naar binnen gelopen. We liepen de klas binnen en ik ging naast amber zitten en charlotte en nour voor ons. Dan klinkt er ineens door de luidspreker klas:6Gh aulaUur. Amber fluisterde " dat is de klas van samuel" weet ik zei ik. Niet eens een kwartier later stond samuel en zijn bende inclusief kaj voor het raam van ons lokaal een beetje uit te sloven. Charlotte gilde kei hard "HIJ KOMT VOOR MIJ!" of hij komt gewoon voor dioni en jai die andere andere kant van de klas als megolen zaten te zwaaien naar samuel en kaj. Toem kwam samuel de klas binnen gelopen want de juffrouw wie aan ons les gaf was de mentor van samuel. Mevrouw van breukelen zei " sam wat is er aan de hand ik heb nu les" ik wou alleen hoi zeggen zegt samuel bijdehand. Soo lekker bijdehand zijn we weer zei ik en ik draaide met mijn ogen. " rustig maar prinscessje, ik ga zo weer weg" HEB JE MET HAAR? Riep joelle het glitterpotje van de klas die aandacht van samuel heerlijk vondt. Wat denk je zelf? Zei ik. MAAR KAJ HEEFTWEL BIJNA MET CHARLOTTE! Riep Nour.
De klas begon kapot hard te lachen en kaj en charlotte bloosde en keken elkaar aan. "Aaaahw ze worden rood" zei dioni Hjb dioni zei ik. Sorry hoor prinscess.... Ulg kunnen we weer gewoon verder gaan met de les zei ik. En ik draaide mijn ogen. "WOOOW JIJ die verder wil gaan met de les dat is nieuw" zei charlotte normaal ben jij degene die de les ophoudt zei jai. Ha-ha wat zijn we weer grappig. Mvr v breukelen lachde en zei nee maar samuel je moet wel even de klas uit, want ondertussen zat hij alweer bij joelle. "Jaa samuel Leijten de klas uit" zei ik "ik ga al prinscess" zei samuel. DOEIIII SAMMIEEE riep joelle weer overdreven. "UUH ok? Aandacht te kort"? Zei charlotte " dat dus" zei amber. "Rt" zei ik. " bemoei jullie niet met mij en samuel" jou en samuel vroeg ik? En ik keek naar samuel die nog bij de deur stond. "Samuel wil jou alleen maar om te neuken ofso hoor?" zeide ik en charlotte tegelijk. Heel de klas moest lachen en samuel liep de klas uit.

Hoi mensen dit is mijn 2 de verhaal en ik zou het fijn vinden als jullie ook voten en commenten ipv alleen lezen dan weet ik ook of mensen het lezen en of ik door moet gaan en het is best belangrijk om de inleiding te lezen anders snap je het niet zo. Soms doet de bijlage met fotos een beetje raar dus dan weten jullie dat het aan mij ligt. En soms heb ik meerdere fotos dus dan slide je gewoon naar links maar dat wisten jullie wss al oke dankjewel ❤

I know you love meOù les histoires vivent. Découvrez maintenant