20.BÖLÜM

30.8K 1K 228
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR :) DEDİĞİM GİBİ SIK SIK BÖLÜM YAYIMLAMAYA ÇALIŞIYORUM.SİZDEN VOTE VE YORUM BEKLİYORUM.BAZILARI O KADAR ÇOK GÜZEL YORUMLAR YAPIYORLAR Kİ ÇOK SEVİNİYORUM :) BURDAN YORUM YAPANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.




WHATSAPPTAN KONUŞMAK İSTEYENLER ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRLER.BİR KAÇ KİŞİ DAHA GELİRSE WHATSAPP GRUBU AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM.INSTAGRAMI OLANLAR DA ÖZELDEN YAZABİLİRLER PROFİLİMİ ÖZELDEN SÖYLEMEK İSTİYORUM :)




VOTE VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :) İYİ OKUMALAR



MEDYADA ARAS VAR :)



bir süre bekledim,kendimde o cesareti bulamayınca hiçbir şey yapmadan tavanı izlemeye başladım.Yektanın bakışlarını üzerimde hissediyordum,rahatsızdım hemde çok.



Bir anda belimde hissettiğim iri el beni kendine çekti,Yektaya baktığımda Gözleri gözlerimdeydi.beni kendine daha çok çekerek başını saçlarıma gömdü,kokumu içine çekiyordu.



Başım onun çıplak bedenine değiyordu,kokusu kesinlikle parfüm değildi.kendisine has kokusu vardı.Beni kendinden uzaklaştırdığında ona baktım,alnımı öperek;



"uyu hadi" dedi.sonra tekrar beni kendine çekti.alnımı öpmesinden rahatsız oldum çünkü beni ilk kez Aras öpmüştü.Belime kolunu koyduğunda ne kadar dip dibe olduğumuzun yeni farkına vardım,belimi o kadar çok sıkıyordu ki sanki bıraksa kaçacakmışım gibi.



Ah Asya Ah,şuan öyle bir çıkmaza girdin kiyaptığın hata hayatına mal olacak.




-ARASTAN-




Koluma giren Aslıya sinirle baktım,anlamış olacak ki elini kolumdan çekti.içimde olan sinirle hızla arabaya bindim.


"Aras nereye beni evime bırakmayacak..." lafının sonunu dinlemeden arabayı son hız bara sürdüm.Kabul etti lan,o herifle evlenmeyi kabul etti.Ben onun için bu denli acı çekerken o elin şerefsiz itiyle evlenecek.




onların aynı evde olduklarını düşündükçe daralıyorum,kravatı çıkarıp koltuğun üzerine fırlattım.bir süre sonra barın önünde durarak içeri girdim,bar taburesine oturarak "herzamankinden" dedim.Barmen kadehi önüme uzatınca buzlu içkiye baktım,bi dikişte dibini gördüğüm kadehi barmene uzattım.



"şişeyi getir" barmen salakca suratıma bakıyordu."şişeyi getir lan!" ikiletmeyerek arkadaki şişelerden birini uzattı,elime alarak bar taburesinden kalkıp bir koltuğa oturdum.şişeyi başıma dikerken;

MAFYA VE AŞKI (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now