Peter Pan.// Te Koop

238 3 2
                                    

"Peter Pan that's what they call me, and I promise you that you'll never be lonely "
...............
Juliet is 20
Je word ouder maar. Wtf je wilt niet ouder worden. 20 is een mooie leeftijd waarom moet ze ouder worden. Haar is net afgerond en ze moet een baan gaan zoeken. Ze word zo snel groot zonder dat ze het zelf door heeft. Juliet heeft geen idee wat voor kant ze op wilt. Want haar vader en moeder zijn streng en ze zal niet alles mogen. Alles veranderd als die ene jongen ineens in haar slaapkamer staat.
................
"Juliet.." Hoor ik zacht een jongens stem zeggen.
Ik wil mezelf gewoon weer omdraaien in m'n bed maar dan bedenk ik me iets.. Een zachte jongens stem? Het was niet m'n pa en ik heb geen broertjes..
Ik ga langzaam overeind zitten en zie dat bij mijn raam een jongens postuur staat. OMFG. Ik schrik me rot en wil gaan gillen tot dat de jongen in een enorme snelheid naar me toe komt vliegen en een hand voor m'n mond houd. Wacht vliegen ?
Ik kijk met angst in mijn ogen naar de jongen. Hij zal vast mijn leeftijd zijn. Maar wtf hij vloog en wat doet hij in mijn kamer?
" Ik ga nu rustig mijn hand van je mond halen Juliet maar beloof me dat je niet gaat gillen !" Roept hij fluisterend. Ik weet niet wat ik moet doen dus ik knik langzaam.
" Wie ben jij? " Vraag ik vol angst als hij zijn hand van mijn mond haalt.
" Mijn naam is Louis , maar mensen noemen mij Peter Pan."
..................
Verhaal maken? Of wil je mijn idee kopen ( zonder geld natuurlijk ) haha 😂 nouja antwoord maar in de comments!

Story IdeasWhere stories live. Discover now